• PRO TV
  • Lora și Ionuț Ghenu au stabilit, în cele din urmă, data nunții: „Dorim să ne căsătorim”. Cei doi au mai făcut un pas important în relație

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit, în cele din urmă, data nunții: „Dorim să ne căsătorim”. Cei doi au mai făcut un pas important în relație

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit, în cele din urmă, data nunții: „Dorim să ne căsătorim”. Cei doi au mai făcut un pas important în relație

După opt ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu au decis, în cele din urmă, când se vor căsători. Artista a fost cerută în căsătorie de două ori, dar au tot amânat marele pas.

Gallery

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit se căsătoresc. Nu mai durează mult și cei doi vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, spre marea bucurie a fanilor.

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc

Lora și Ionuț Ghenu nu mai stau pe gânduri și vor spune marele „Da”. Cei doi vor să facă pasul cel mare anul următor, dar și să își facă o casă, un cămin al lor. Cei doi au achiziționat, deja, terenul și vor da startul lucrărilor.

Cu toate acestea, în glumă, după ce au amânat de două ori evenimentul, Lora a glumit, spunând că, dacă nici în anul 2024 nu vor reuși să se căsătorească, vor schimba data și tot o vor face-o, la un moment dat.

„Da, ne dorim să ne căsătorim. Acum ne-am luat teren pentru casă într-un loc magic pur și simplu și ne dorim ca în 2024 să ne căsătorim, să vedem dacă ne și iese în 2024, dar într-o zi sigur o să ne iasă”, a spus Lora, conform Spynews.ro.

Care este secretul relației de un an

Dragostea dintre Lora și Ionuț Ghenu a trecut testul timpului, dar și ei au trecut prin foarte multe încercări în toți acești an. Chiar și așa, mereu au știut să le depășească și au devenit mai puternici cu fiecare an care a trecut.

În cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune televizată, Lora a mărturisit că ea și Ionuț Ghenu au nouă ani de relație, deoarece au învățat să ajungă la un numitor comun și, atunci când nu o pot face, să își susțină fiecare punctul de vedere, în așa fel încât să nu îl rănească pe celălalt.

„Să nu ai cu cine să ai acest joc al argumentelor și al contraargumentelor, să nu îți țină creierul viu, mintea ascuțită. Ionuț e foarte inteligent, are un suflet foarte bun și am cu cine să mă înțeleg în momentul în care nu suntem pe aceeași lungime de undă putem să ne ciondănim, să ne contrazicem. Am învățat arta contradicției și cum să ne respectăm diferențele de opinie ori cum să ajungem la un numitor comun”, a povestit artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni