• PRO TV
  • Anamaria Prodan, în doliu în cel mai recent clip al lui Theo Rose, ”Soarele meu”. Cum a fost filmată la cimitir

Anamaria Prodan, în doliu în cel mai recent clip al lui Theo Rose, ”Soarele meu”. Cum a fost filmată la cimitir

Anamaria Prodan, în doliu în cel mai recent clip al lui Theo Rose, ”Soarele meu”. Cum a fost filmată la cimitir

Ana Maria Prodan este protagonista celui mai nou videoclip lansat de Theo Rose pentru piesa „Soarele meu”.

Gallery

Theo Rose a lansat, recent, videoclipul piesei „Soarele meu” în care apare nimeni alta decât Anamaria Prodan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că așa își alinta impresara fostul partener de viață, iar artista a considerat că ea este persoana potrivită pentru a apărea în acest videoclip.

Piesa, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, transmite un mesaj clar, acela că nu merită să regreți pierderea unei persoane care nu a prețuit iubirea pe care i-ai oferit-o. În imagini, Ana Maria Prodan apare la volanul unui dric, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure. Ajunge la un cimitir, unde își aruncă verigheta în sicriu care e coborât într-o groapă.

Mai mult de atât, versurile melodiei pe care a lansat-o Theo Rose sunt unele dure și fac referire la relația de lungă durată pe care au avut-o, dar mai ales la toate lucrurile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului.

„Îl văd pe stradă, cu a treia deja/ Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/ Îl știu ca și cum îl iubisem deja/ În viața aia în care nu avea inima de stâncă/ Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/ Pare linia prea fină între ură și iubire/ Și m-ai lăsat fără regret/

Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin să te cer/ Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scump

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni