• PRO TV
  • Cine este mătușa lui Cătălin Cherecheș, care a condus cu 200 km la oră cu primarul pitit pe bancheta din spate

Cine este mătușa lui Cătălin Cherecheș, care a condus cu 200 km la oră cu primarul pitit pe bancheta din spate

Cine este mătușa lui Cătălin Cherecheș, care a condus cu 200 km la oră cu primarul pitit pe bancheta din spate

Femeia care l-a ajutat pe Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia Mare, înainte ca acesta să fie arestat, este nimeni alta decât mătușa lui. Presa din România a descoperit cine este aceasta, dar și cum arată.

Gallery

Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ajuns în spatele gratiilor, în Germania. Potrivit stirileprotv.ro, fostul edil a fost închis în penitenciarul din Augsburg-Gablingen, după o decizie a judecătorilor.

Până la reținerea acestuia însă, parcursul lui a fost ca o secvență de film desprinsă din seria ”Fast and Furious”.

Zilele trecute, după ce a fost condamnat la închisoare, Cătălin Chercheș a reușit să fugă din țară, prin punctul de trecere a frontierei Petea, folosindu-se de identitatea vărului său cu care seamănă foarte bine.
Ajuns în Germania, fostul edil a fost ajutat de mătușa lui, care l-a și adăpostit timp de o zi în casa ei, notează o televiziune de știri. Aceasta a fost cea care l-a și condus cu mașina sa pe Cătălin Cherecheș la Augsburg, acolo unde acesta voia să găsească un alt mijloc de transport pentru a fugi de autorități, însă a fost arestat. În timpul călătoriei spre Augsburg, potrivit sursei anterior menționate, fostul edil ar fi stat culcat pe bancheta din spate a mașinii, care gonea pe autostradă cu 200 de kilometri pe oră.

Cătălin Chercheș a fost acuzat că a primit o șpagă în valoare de 70.000 de lei în 2016, având ca scop influențarea anumitor activități, inclusiv în legătură cu un club sportiv de fotbal din oraș.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni