• PRO TV
  • Apariția surprinzătoare de la înmormântarea Ronei Harner. Cine a venit să-și ia rămas bun de la artistă și a stat cu familia îndoliată

Apariția surprinzătoare de la înmormântarea Ronei Harner. Cine a venit să-și ia rămas bun de la artistă și a stat cu familia îndoliată

Apariția surprinzătoare de la înmormântarea Ronei Harner.  Cine a venit să-și ia rămas bun de la artistă și a stat cu familia îndoliată

Rona Hartner a fost înmormântată la cimitirul Bellu, chiar de Ziua Națională a României, o zi rece și posomorâtă.

Gallery

Încă de dimineață, prietenii, rudele - printre care fiica, mama, fratele și sora ei - , dar și persoanele care o cunoșteau și o admirau au venit să își ia rămas bun de la artista care și-a pierdut viața la doar 50 de ani, în urma unei afecțiuni incurabile.

La capelă, apropiații au adus coroane de flori pe care au scris mesaje de rămas bun. Admiratorii actriței, care au venit să-i aducă un ultim omagiu, au aplaudat în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost depus în biserică.

Printre cei care au venit la căpătâiul Ronei s-a aflat și primul soț al actriței, Rocco Sedano. Asta în ciuda faptului că sora artistei, Rinda, nu și-ar fi dorit neapărat prezența bărbatului. „A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner, la Prima TV, conform libertatea.ro.

Acum, Rocco Sedano pare hotărât să-și asume rolul de tată pentru fiica Ronei. CIartă ce scria ieri pe Facebook o prietenă a artistei care a fost la capelă: ”Impresionantă este legătură puternică dintre Sumy și tatăl ei care, de altfel, vor pleca în Franța, după înmormântare.
“Cum credeți că se poate simți un copil de 16 ani care își înmormântează mama?!”m-a intrebat Rocco. “Locul fiicei mele este lângă tatăl ei”, a adăugat Rocco.
Sumy a confirmat spunând că “ Toată viață mea este în Franța. Voi locui cu tatăl meu!”
Am întrebat-o pe această fetiță cu ochi de cer senin, cu modestia și frumusețea copilului crescut în dragoste și credință de mama ei, dacă își va relua studiile și a răspuns afirmativ.
Sumy și-a văzut mama în clipa Marii Treceri.
A fost lângă ea. Prea curând. Prea de neînțeles.
Rona a fost chemată de Isus, pentru alte Misiuni.
Este nevoie de ea, Dincolo.
Aici a dăruit și s-a dăruit.
Ultima dorința către noi, spunea Rinda, cei care o iubim, a fost să îi aprindem o lumânare perpetuă (bougie perpétuelle) și să ne rugăm pentru sufletul ei prin acatiste sau direct. Dumnezeu să te țină în Lumina Sa, Rona-fiică a Universului!”

Primul ei soț al Ronei, Rocco Sedano, este dansator. Rona Hartner l-a cunoscut pe Rocco Sedano în 2007. După numai un an, au decis să divorțeze. Împreună au o fiică, Rita Sumalya.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni