• PRO TV
  • Balenciaga șochează din nou: a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de fițe. Prețul e revoltător

Balenciaga șochează din nou: a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de fițe. Prețul e revoltător

Balenciaga șochează din nou: a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de fițe. Prețul e revoltător

Balenciaga șochează din nou: a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geanta de fițe. Prețul e revoltător Controversatul brand Balenciaga și-a prezentat, cu surle și trâmbite, noua colecție toamnă/iarnă 2024: modelele au defilat efectiv pe o stradă din Los Angeles, care au fost transformată în podium.

Ca și la colecția de primăvară, au atras atenția încălțările absolut uriașe pe care unele modele le-au purtat. O pereche poate fi comandată cu 1490 de dolari.

Gallery

Altă piesă de rezistență a colecției o reprezintă sacoșa de supermarket, care a fost realizată în colaborare cu magazinul alimentar Erewhon. Câteva modele au purtat-o pe post de geantă de fițe, inclusiv invitata de onoare Kim Kardashian. Deși o astfel de sacoșă poate fi cumpărată din magazinele Erewhon cu circa 50 de dolari (mult și așa!), cea creată de Balenciaga costă în jur de 350-400 de dolari. O sacoșă! De supermarket!

Brandul a lansat mai multe accesorii în colaborare cu Erewhon, printre care și un sort de bucătărie. Gospodinele fashionista trebuie să plătească 550 de dolari pentru un astfel de exemplar.

Au mai atras atenția și hainele supradimensionate, care arată bizar pe modele.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia, Instagram/Balenciaga

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni