• PRO TV
  • Maya, fiica Antoniei, e leită mama ei. Cum arată, la 13 ani, primul copil al artistei

Maya, fiica Antoniei, e leită mama ei. Cum arată, la 13 ani, primul copil al artistei

Maya, fiica Antoniei, e leită mama ei. Cum arată, la 13 ani, primul copil al artistei
Sursa: Instagram

Antonia a înțeles cum zboară timpul abia când și-a privit atent fiica cea mare. Maya a devenit o adolescentă drăguță, iar admiratorii artistei spun că e leită mama ei.

Gallery

Maya este primul copil al cântăreței Antonia, din căsnicia cu Vicenzo Castellano. Fiica cea mare a artistei este o prezență nelipsită de pe rețelele sociale ale mamei sale, unde fanii au observat asemănarea fizică dintre cele două. Într-o postare pe Instagram, Antonia a profitat de ocazie pentru a se făli cu cea pe care o consideră „cea mai bună prietenă”.

OMG!! E atât de mare. Sunteți superbe. Te iubesc, Antonia! Sper ca într-o zi să vii în America”, i-a transmis o admiratoare de peste Ocean. „Frumoasă exact ca mama ei”, este de părere altcineva.

Maya a împlinit 13 ani în luna august a acestui an, moment în care Antonia a exclamat: „Chiar am o adolescentă??!! Doamne, cum zboară timpul. La mulți ani primului meu născut, sufletul meu. La mulți ani celei mai dulci fiice și cea mai bună soră. Ești iubită și binecuvântată”, a scris Antonia pe contul ei de Instagram. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Antonia a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano în 2020, după 7 ani de luptă în instanță. La vremea respectivă, cântăreața vorbea despre posibilitatea de a se căsători cu actualul ei partener, Alex Velea.

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a spus Antonia.

După încheierea mariajului cu Vincenzo Castellano, artista a ajuns la un acord cu acesta în ceea ce privește custodia fetei. Cei doi au ajuns la un consens și au stabilit ca fiica lor, Maya, să locuiască la amândoi, iar ei să împartă îndatoririle păritești. Antonia mai are doi băieți cu Alex Velea - Dominic și Akim.

Fotografii: @antonia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni