• PRO TV
  • Cum arată Zsolt, fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Este un adolescent în toată firea și a depășit-o la înălțime pe mama lui.

Cum arată Zsolt, fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Este un adolescent în toată firea și a depășit-o la înălțime pe mama lui.

Cum arată Zsolt, fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Este un adolescent în toată firea și a depășit-o la înălțime pe mama lui.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și s-a dedicat exclusiv vieții de familie. Fosta asistentă TV are patru copii, iar fiul cel mare, Zsolt Jr. este un adolescent în toată firea și seamănă izbitor cu mama lui.

Gallery

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc după ce a decis să renunțe la televiziune. În ultimii ani, fosta asistentă TV a evitat să-și expună copiii în mediul online și a ales să fie discretă cu viața ei personală. Acum că fiul ei cel mare este adolescent și a descoperit rețelele de socializare, Nicoleta Luciu nu mai are cale de întors, astfel Zsolt Jr. este destul de activ în mediul online.

Cât de mare a crescut Zsolt Jr., fiul Nicoletei Luciu. Tânărul are deja 15 ani

Nicoleta Luciu are patru copii, pe Zsolt Jr. și tripleții Karol, Kim și Kevin.

Fiul cel mare al vedetei este un adolescent în toată firea. Zsolt Jr. are 15 ani și a întrecut-o pe mama lui la înălțime.

Adolescentul este destul de activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii cu el, dar și cu prietenii săi.

Zsolt a moștenit trăsăturile mamei sale, fiind un tânăr extrem de chipeș.

Nicoleta Luciu are cu ce se mândri, timpul dedicat creșterii micuților demonstrează cât de frumos au fost crescuți.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni