• PRO TV
  • Cristina Pucean a stârnit val de reacții după ce s-a postat cu ochiul vânăt pe o rețea de socializate: „L-ai supărat...”

Cristina Pucean a stârnit val de reacții după ce s-a postat cu ochiul vânăt pe o rețea de socializate: „L-ai supărat...”

Cristina Pucean a stârnit val de reacții după ce s-a postat cu ochiul vânăt pe o rețea de socializate: „L-ai supărat...”

Cristina Pucean a stârnit val de reacții pe internet, după ce a apărut cu ochiul vânăt și cu buza spartă.

Gallery

Cristina Pucean este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini de la evenimentele la care este invitată să danseze, chiar și din vacanțele în care merge cu Bogdan de la Ploiești. Ultima ei apariție publică a stârnit un vale de reacții din partea internauților, care s-au speriat teribil după ce au văzut-o cu ochiul vânăt.

Cristina Pucean, cu ochiul vânăt și cu buza spartă

Celebra dansatoare le-a dat o sperietură de mama focului urmăritorilor săi de pe TikTok, după ce s-a filmat cu buza spartă și cu ochiul vânăt.

Puțini au fost cei care nu au căzut în plasă și au observat că blondina a folosit un filtru, însă, la polul opus, mulți oameni au crezut că tânăra chiar a fost bătută de către Bogdan de la Ploiești.
Cristina Pucean a strâns la această postare 73 de mii de aprecieri.

„Este filtru, dar prima dată chiar m-am speriat./ Ce a pățit?/ El care nici cu o floare nu te atinge/ A văzut BDLP că ai dansat cu altul la eveniment”, sunt câteva dintre comentariile pe care Cristina Pucean le-a primit la clipul video.

Sursă foto: TikTok/ Instagram

@cristina.pucean.277 #bdlp❤️‍?? ♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni