• PRO TV
  • ”Cel mai frumos bărbat din Italia” renunță la modelling pentru a deveni preot

”Cel mai frumos bărbat din Italia” renunță la modelling pentru a deveni preot

”Cel mai frumos bărbat din Italia” renunță la modelling pentru a deveni preot

Cel mai atrăgător bărbat din Italia lasă în urmă zilele de modelling pentru a îmbrățișa preoția.

Gallery

Edoardo Santini (21 de ani) a fost votat cel mai frumos bărbat din Italia în anul 2019, când avea doar 17 ani, în cadrul unui concurs de frumusețe organizat de ABE.

Dar, după ce a studiat teatrul și dansul pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor, acesta a declarat de curând pe rețelele de socializare că renunță la cariera sa în favoarea credinței.

”La 21 de ani, mă îndrept pe calea preoției, cu voia lui Dumnezeu”, a scris Edoardo, adăugând că s-a înscris la un seminar aflat în apropiere de Florența. ”M-am hotărât să renunț la modelling, la teatru și la dans, dar nu-mi voi abandona pasiunile, le voi trăi diferit, oferindu-le lui Dumnezeu”, a scris tânărul originar din Castelfiorentino, o comună în Provincia Florența, Toscana, din centrul Italiei.

Acesta a mai spus că anul trecut a trăit alături de doi preoți, ceea ce a fost ”cea mai frumoasă experiență din viața lui”, care l-a inspirat să urmeze și el calea credinței.

Într-un video postat pe pagina de Instagram săptămâna trecută, acesta s-a filmat în timp ce se ruga într-o biserică, alături de comentariul: ”M-am întors pe calea mea”.

De asemenea, acesta și-a revizuit profilul din biografie, scriid: ”sunt creștin și viitor preot”.

Foto: Profimedia/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni