• PRO TV
  • Ce studii are Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea le-a dat peste nas cârcotașilor care au spus că n-a terminat liceul: „Nu sunt genul să mă laud”

Ce studii are Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea le-a dat peste nas cârcotașilor care au spus că n-a terminat liceul: „Nu sunt genul să mă laud”

Ce studii are Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea le-a dat peste nas cârcotașilor care au spus că n-a terminat liceul: „Nu sunt genul să mă laud”

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și ani la rând a defilat pe cele mai vestite podiumuri de modă din lume. Pentru cariera de modelling, Valentina Pelinel a trebuit să facă însă și sacrificii.

Gallery

Soția lui Cristi Borcea s-a mutat peste Ocean la doar 17 ani și și-a întrerupt studiile. Pe atunci era elevă la Colegiul Sfântul Sava din București.

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă, să-mi ajut familia!”, declara în trecut fostul manechin. După ce s-a mutat în America, Valentina Pelin a atins independeța financiară și chiar a reușit să-și cumpere o locuință la New York.

Recent, soția lui Cristi Borcea a fost invitată la emisiunea „Online Story”, acolo unde a vorbit despre cariera de model, căsnicia cu Cristi Borcea și a clarificat zvonurile care circulau despre CV-ul ei.

Mă bufnește și râsul că și acum zic Valentina Pelinel nu și-a terminat liceul, eu l-am terminat de mult, stați liniștiți. Eh, lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud și să ies să zic ce am făcut, nu-mi place deloc, nu sunt genul ăsta. Mi-am terminat liceul la Cornwell. L-am luat de la zero pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România de la Colegiul Național Sfântul Sava și am luat-o de la zero, da. Am studiat, de fapt, 5 ani”, a explicat Valentina Pelinel în cadrul emisiunii, potrivit Wowbiz.

Soția lui Cristi Borcea a absolvit și Facultatea de Marketing din Cornwell. Valentina se implică în afacerile fostului acționar de la Dinamo. Fostul model are grijă de hotelul familiei Borcea din stațiunea Olimp.

„Business strategy și digital marketing sunt domeniile care mi-au atras cel mai mult interesul și mi-am dorit să aplic cunoștințele practice în afacerile familiei, că urmare a multiplelor cursuri urmate atât în țară cât și în America”, spunea soția lui Borcea într-un alt interviu.

Valentina și Cristi Borcea sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună trei copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

 Fotografii: Instagram @ValentinaPelinel

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni