• PRO TV
  • Își spune „Regina Gheții” și milioane de oameni îi urmăresc clipurile! Cine e gravida virală pe TikTok pentru băile cu gheață pe care le face cu copiii ei

Își spune „Regina Gheții” și milioane de oameni îi urmăresc clipurile! Cine e gravida virală pe TikTok pentru băile cu gheață pe care le face cu copiii ei

Își spune „Regina Gheții” și milioane de oameni îi urmăresc clipurile! Cine e gravida virală pe TikTok pentru băile cu gheață pe care le face cu copiii ei

Își spune „Regina Gheții” și este virală pe rețelele de socializare! Milioane de oameni îi urmăresc clipurile postate pe TikTok, Youtube sau Instagram. Kya Jeub, gravidă în trimestrul 2 și mamă a doi copilași, a împărțit internetul în două după ce a început să posteze filmulețe în care face baie în apă cu gheață alături de micuții ei.

Gallery

​De mai bine de un an, de când a acceptat această provocare, Kya Jeub își începe dimineața cu o cafea și cu o baie cu gheață de câteva minute bune. Dacă la început, soțul o filma, iar copiii priveau uimiți pe geam, acum toată familia ia parte la acest „ritual”.

@itskyajeub Why do we include our kids in the ice bath?? Wait till the end to see why… #icebath #icequeen #snow #winter #funny #kids #coldplunge #momlife #ice ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱

Kya Jeub este din Oklahoma, iar videoclipurile sale adună și 28 de milioane de vizualizări și mii de comentarii.

Atunci când nu se îmbăiază în lada frigorifică de pe terasă, Kya merge în pădure cu copiii sau se scaldă într-un lac înghețat. Graviduța e mereu însoțită de micuții ei, Damon și Hermione.

„Cel mai bun lucru pe care îl pot face, pentru copiii mei, este să le dau un exemplu bun, incluzându-i în rutina mea zilnică și insuflându-le încredere, pace și curaj în mintea lor”, a scris Kya în dreptul unui clip care are milioane de vizualizări.

@itskyajeub Ice baths are better when its snowing ? #motherandson #icequeen #icebath #snow ##winter##coldplunge##cold##cute##snowing##winterwonderland ♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin

Cum era de așteptat, comentariile sunt împărțite. „Copiii mei răcesc doar uitându-se la acest video!”, „De ce faci asta? E normal?”, „Cum poți să faci asta în timp ce ești gravidă?!”, „Un exemplu de așa nu!”, „Mamă rea”, „Nu poți face așa ceva cu copiii tăi”, au scris unii dintre internauți.

Alți utilizatori de social media au spart gheața cu comentarii în care îi lăudau stilul de parenting.

„Este uimitor să ai un model bun de urmat! Doar asigură-te că atunci când vor fi mai mari nu vor sări”, „Nu văd nimic greșit în asta. Este o mamă bună! E viața ei!”, „Relaxați-vă oameni buni! Și noi obișnuiam să înotăm în lacuri înghețate”, „Sigur aceste băi sunt benefice”, „Mama mea se sperie și atunci când copii stau pe podeaua rece. O să-i arăt asta”, au scris unii dintre internauți.

@itskyajeub Hermione goes “YES YOU CAN MOM!” ? 7 more days!! #icequeen #icebath #pregnant #mom #parenting #coldplunge #preggo #baby #kids #momlife #pickles #funny ♬ Spongebob Closing Theme Song Music - Ocean Floor Orchestra

Scufundările în apă rece, cunoscute și sub numele de crioterapie, pot oferi o serie de beneficii, cum ar fi ameliorarea durerilor de mușchi, reducerea temperaturii corpului, o mai mare concentrare, un somn mai bun și mai puține inflamații, potrivit Clinicii Cleveland, scrie New York Post.

Dr. Dominic King, din cadrul Departamentului de Chirurgie Ortopedică de la Clinica Cleveland, a declarat potrivit sursei menționate mai sus că băile cu gheață nu sunt recomandate copiilor mici sau persoanelor cu anumite afecțiuni medicale.

„În primul rând, există afecțiuni medicale în cazul cărora ar trebui să vă consultați medicul înainte, deoarece băile de gheață pot avea efecte negative și potențial periculoase”, a spus medicul.

„Nu este indicat în cazul persoanele cu afecțiuni cardiace, hipertensiune arterială, diabet, neuropatie periferică, boala aglutinantă și stază venoasă”, a adăugat medicul.

Fotografii: Instagram Kya Jeub/Tik Tok 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni