• PRO TV
  • Kate Middleton, apariție divină într-o rochie aurie, la gala de Crăciun. A atras toate privirile cu ținuta ei festivă

Kate Middleton, apariție divină într-o rochie aurie, la gala de Crăciun. A atras toate privirile cu ținuta ei festivă

Kate Middleton, apariție divină într-o rochie aurie, la gala de Crăciun. A atras toate privirile cu ținuta ei festivă

Kate Middleton și Printul Williams au fost alături de Regele Charles și Regina Camilla la evenimentul diplomatic de la Palatul Buckingham, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 500 de invitați de top și-au făcut apariția la recepția elitistă.

Prințesa de Wales a atras toate privirile cu ținută sa festivă: Kate a fost strălucitoare și la propriu, și la figurat. Aceasta a defilat într-o superbă rochie aurie, accesorizata cu tiara care a aparținut Prințesei Diana și cu cercei tip candelabru. Rochia create de Jenny Packham costa în jur de 5000 de lire sterline.

Gallery

Tiara, despre care Prințesa Diana spunea că este atât de grea încât îi dădea dureri de cap, a fost păstrată într-un seif la Palatul Buckingham după moartea acesteia, în 1997, înainte de a fi predată soției lui William.

Cum ne-a obișnuit deja, Kate a ales pentru eveniment o ținută pe care a mai purtat-o și cu altă ocazie. Rochia spectaculoasă a mai fost văzută la nunta Printului Hussein al Iordaniei cu Prințesa Jajwa, în iunie 2023.


Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni