• PRO TV
  • Top 5 cele mai ascultate melodii cântate de Ed Sheeran în România

Top 5 cele mai ascultate melodii cântate de Ed Sheeran în România

Top 5 cele mai ascultate melodii cântate de Ed Sheeran în România

Ed Sheeran se pregătește intens pentru cel de-al doilea concert pe care îl va susține în România. Evenimentul, așteptat de zeci de mii de români, va avea loc pe 24 august, pe Arena Națională, iar biletele au fost deja puse în vânzare, exclusiv pe www.cts.eventim.ro. Până atunci, însă, ne-am gândit să facem un top 5 melodii cântate de Ed Sheeran și extrem de apreciate în România.

„The A Team”, de pe albumul „+” (Plus), are 366 milioane de vizualizări.„Tenerife Sea”, de pe albumul „X” (Multiply), are 20 milioane de vizualizări.„Perfect”, de pe albumul „÷” (Divide), are 3,6 milioane de vizualizări.„Tides”, de pe albumul „=” (Equals), are 6 milioane de vizualizări.„Shape of You”, de pe album „÷” (Subtract), are 6,1 milioane de vizualizări


Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe 24 august 2024

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul  www.cts.eventim.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 299 RON și 599 RON, în care sunt incluse și taxele de rezervare.Organizatorii anunță că, la această sumă, se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Megastarul britanic vine, așadar, pentru a doua oară în Capitala României, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său din SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

În acest an, Ed Sheeran a lansat două albume, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.

Ed Sheeran ajunge pentru a doua oară în România, pe ARENA NAȚIONALĂ, București

SÂMBĂTĂ, 24 AUGUST 2024

INVITAT SPECIAL: CALUM SCOTT

BILETE ÎN VÂNZARE PE WWW.CTS.EVENTIM.RO

ACHIZIȚIONEAZĂ BILETE ȘI ACCESEAZĂ INFORMAȚIILE DESPRE ONSALE PE WWW.EDSHEERAN.COM 

Toate site-urile oficiale ale agențiilor de bilete vor fi listate pe materialele de promovare ale turneului și pe www.edsheeran.com. Rugăm pe toți cei care încearcă să cumpere bilete să o facă doar de pe aceste site-uri autorizate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni