• PRO TV
  • Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste divorțul de Alexandru Ciucu: „Îmi dădeau lacrimile”. Artista a ales să se axeze pe carieră și pe copii

Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste divorțul de Alexandru Ciucu: „Îmi dădeau lacrimile”. Artista a ales să se axeze pe carieră și pe copii

Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste divorțul de Alexandru Ciucu: „Îmi dădeau lacrimile”. Artista a ales să se axeze pe carieră și pe copii

În urmă cu mai bine de un an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze. Pentru artistă, au urmat momente extrem de grele, fiind nevoită să treacă prin mai multe procese și, cu toate acestea, încă se află în proces de divorț.

Gallery

​Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, iar artista a primit extrem de multe mesaje de susținere din partea fanilor ei și nu numai. Mai mult decât atât, a mai beneficiat de un ajutor important , care a contat extrem de tare.

Alina Sorescu a reușit să treacă peste divorțul de Alexandru Ciucu

După foarte multă suferință și după multe luni foarte grele, Alina Sorescu a ieșit la liman, totul cu ajutorul fiicelor sale, Raisa și Carolina. Artista susține că cele două i-au dat puterea de a merge mai departe, atunci când era la pământ.

În cadrul unui interviu acordat pentru Ego, Alina Sorescu a mărturisit că motivația și-o ia de la ele și, în acest fel, a reușit să muncească și mai mult, pentru ca acestora să nu le lipsească absolut nimic.

„Profesia mea mă împlinește foarte mult. Prioritățile mele sunt fetele și profesia mea, ceea ce fac eu cu picii și muzica pe care am redescoperit-o ,cumva, fiindcă au fost câțiva ani în care nu i-am mai dat atâta timp”, a povestit aceasta.

Alina Sorescu i-a avut pe fani alături la orice pas

La fel cum s-a întâmplat și înainte de divorț, Alina Sorescu a dat dovadă de multă discreție, evitând, o perioadă, să vorbească despre divorț. Cu toate că nu a dat prea multe detalii despre acest aspect, iar fanii nu știu motivul din spatele separării, a primit o mulțime de mesaje de susținere de la persoane pe care nu le-a văzut nici măcar o dată.

„Cred că am primit zeci de mii de mesaje. Totodată, am primit și foarte multe comentarii la tot ce postam, mesaje private, lucruri care mă emoționau. Îmi amintesc că citeam mesajele de încurajare și efectiv îmi dădeau lacrimile”, a mai precizat solista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni