• PRO TV
  • Kate Middleton, mesajul secret pentru Meghan Markle în emisiunea specială de Crăciun

Kate Middleton, mesajul secret pentru Meghan Markle în emisiunea specială de Crăciun

Kate Middleton, mesajul secret pentru Meghan Markle în emisiunea specială de Crăciun

Prințesa de Wales i-a invitat pe britanici să vizioneze emisiunea specială cu colinde de Crăciun, într-un clip teaser, care vine la scurt timp după ce Omid Scobie a lansat controversata carte despre familia regală ”Endgame”.

Gallery

Un teaser pentru emisiunea ”Kate's Royal Carols: Together At Christmas” a fost difuzat aseară, Kate Middleton invitând oamenii să se bucure de specialul cu colinde de Crăciun.

În cartea lui Scobie, se sugerează că Kate și Charles au fost cei doi membri ai familiei regale care au făcut remarci despre culoarea pielii lui Archie, primul copil al lui Meghan și Harry. Cei doi au fi fost acuzați de Meghan într-o scrisoare adresată Regelui.

Acum, conform editorului fashion Amber Graafland, se pare că Kate Middleton ar fi avut un mesaj secret pentru Meghan Markle în chiar vestimentația pe care prințesa a purtat-o. Aceasta a avut, în teaser-ul emisiunii, o jachetă Self Portrait, cu perle și aplicații de paiete.

Amber Graafland a declarat pentru Fabulous: ”Indiferent de ceea ce simte după ce a fost numită unul dintre membrii familiei regale acuzați de comentarii rasiste, ținuta ei spune mai mult decât o mie de cuvinte.
Culoarea, să fiu mai precisă.
Albul simbolizează puritate, inocență și neutralitate.
De asemenea, reprezintă noi începuturi, ajutându-ne în timpuri stresante și permițându-ne să lăsăm trecutul în spate în timp ce mergem mai departe.
Așadar, mesajul este cât se poate de clar.
Acum, să închidem acest subiect”.

Amber a mai adăugat faptul că membrii familei regale nu au oportunitatea să-și exprime părerile personale. ”Cu toate acestea, inabilitatea de a exprima vreo opinie sau a da replica cuiva explică de ce membrii familiei regale preferă să transmită mesaje subtile prin vestimentația lor”

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni