• PRO TV
  • Ce cadou de zeci de mii de euro a primit Cristina Spătar de Moș Nicolae de la soțul ei: „Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta”

Ce cadou de zeci de mii de euro a primit Cristina Spătar de Moș Nicolae de la soțul ei: „Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta”

Ce cadou de zeci de mii de euro a primit Cristina Spătar de Moș Nicolae de la soțul ei: „Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta”

Cristina Spătar este răsfățată mai ceva ca o prințesă de către soțul ei, afaceristul Vicențiu Mocanu. De Moș Nicolae, artista a primit în dar o geantă Hermes, care valorează cât o mașină de lux.

Gallery

Vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu „bijuteria” din piele de crococodil. Este vorba despre un Hermes, model Kelly Sellier 25, care ajunge și la prețul de 70.000 de dolari. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Cristina Spătar a spus că nu obișnuiește să se laude cu cadourile pe care le primește de la soțul ei, însă a postat fotografia la insistențele prietenelor ei.

„Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului”, a declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show, potrivit Libertatea

Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, despre care a spus că este un om bun și foarte empatic. Cristina Spătar și Vicențiu s-au căsătorit religios anul acesta, la sfârșitul lunii iunie.

Vedeta a arătat spectaculos într-o rochie de mireasă care a cântărit 10 kilograme. Imagini AICI.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni