• PRO TV
  • Micul prinț Louis a furat din nou show-ul, la concertul de colinde de Crăciun. Ce i-a făcut surorii mai mari, prințesa Charlotte

Micul prinț Louis a furat din nou show-ul, la concertul de colinde de Crăciun. Ce i-a făcut surorii mai mari, prințesa Charlotte

Micul prinț Louis a furat din nou show-ul, la concertul de colinde de Crăciun. Ce i-a făcut surorii mai mari, prințesa Charlotte

Prințul Louis, la 5 ani, a fost prezent alături de frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, la concertul anul de colinde de Crăciun, găzduit de mama lor, Prințesa de Wales, la Westminster Abbey.

Gallery

Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul George au pus la cutia poștală scrisori pentru copiii mai puțin norocoși.

După slujbă, prințul cel ștrengar i-a stins lumânarea lui Charlotte, în timp ce mama lui, Kate, râdea. Nu este pentru prima oară când Prințul Louis, cel mai mic dintre copiii de Wales, fură lumina reflectoarelor.

Louis, care este al patrulea în linia de succesiune la tron, s-a aflat în centrul atenției la majoritateta evenimentelor la care a participat.

La Trooping the Colour, și-a dat ochii peste cap și și-a acoperit nasul și gura, după ce a simțit miros de excrement de cal.
La încoronare, a fost surprins încurajândul pe bunicul lui, regele Charles: ”Yaaaay King, yaaaay King”. Și lista poate continua.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni