• PRO TV
  • Inna, apariție fabuloasă în costum de baie într-un zgârie-nori din Dubai. Cum a pozat pe balcon

Inna, apariție fabuloasă în costum de baie într-un zgârie-nori din Dubai. Cum a pozat pe balcon

Inna, apariție fabuloasă în costum de baie într-un zgârie-nori din Dubai. Cum a pozat pe balcon

Inna a fugit de vremea geroasă din România într-o destinație mult mai călduroasă. Vedeta se bucură de soare și plajă în Dubai, unde temperatura maximă zilele acestea atinge și 28 de grade.

Cântăreața se bucură de o mini-vacanță de lux în Dubai. Inna a postat câteva imagini din reședința sa de zilele acestea: un apartament de 5 stele într-un zagarie nori din Dubai, cu o priveliște spectaculoasă și cu o terasă de vis.

Cea mai simplă cameră în hotelul ales de Inna, dublă, pentru două persoane pleacă de la 350 de euro pe noapte cu mic dejun, iar apartamentele de lux, cu terasă, pot ajunge în această perioadă la 1400 de euro pe noapte.

​Sursa foto: Inna/Instagram


Inna le-a arătat fanilor imagini din cameră, dar s-a și filmat pe balcon, în costum de baie. Cântăreața a pozat și la piscina hotelului într-un costum de baie în două piese.

Deși majoritatea fanilor sunt încântați de imaginile cu ea în ipostaze provicatoare, sunt și unii care sunt deranjați de expunerea vedetei.

Gallery

“Rușine, că doar așa știți să vă afirmați acum”, i-a comentat recent un fan la o postare asemănătoare.
Deși are o siluetă de fotomodel, Inna spunea într-un interviu: “Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni