• PRO TV
  • Culiță Sterp și Babi Minune, schimb de replici acid, în mediul online: „Tu ai știut 100% că greșești”. Artiștii au spus care a fost mărul discordiei

Culiță Sterp și Babi Minune, schimb de replici acid, în mediul online: „Tu ai știut 100% că greșești”. Artiștii au spus care a fost mărul discordiei

Culiță Sterp și Babi Minune, schimb de replici acid, în mediul online: „Tu ai știut 100% că greșești”. Artiștii au spus care a fost mărul discordiei
Sursa: Instagram

O neînțelegere legată de o piesă a dus la un schimb de replici între Culiță Sterp și Babi Minune, iar totul a avut loc în mediul online. Deși Babi Minune a spus că nu este de acord cu intenția lui Culiță Sterp, artistul vrea să meargă înainte.

Gallery

Culiță Sterp și Babi Minune au avut un schimb de replici dur, din cauza unei piese. Cei doi artiști și-au spus punctul de vedere în mediul online, în fața celor care îi urmăresc.

Culiță Sterp și Babi Minune, schimb de replici din cauza unei melodii

Babi Minune nu a putut să stea cu mâinile în sân și a reacționat imediat cum a aflat că fiul mamei Geta, Culiță Sterp, urmează să lanseze aceeași piesă pe care el a lansat-o, în urmă cu trei ani. Culiță, la rândul lui, i-a dat replica, punctând că nu vrea să înceapă niciun scandal.

Gallery

​Pe contul său de Instagram, Culiță Sterp a povestit că, după ce a cumpărat o piesă și a să băgat bani mulți în filmarea ei, a aflat că piesa fusese lansată de Babi Minune, în anul 2020. Cu toate acestea, a decis să o lanseze, deoarece a depus efort și a cheltuit și o sumă destul de mare.

Babi Minune nu a fost de acord cu acest lucru, deoarece piesa, acum, îi aparține și deține și drepturile de autor pentru ea. Mai mult decât atât, acesta a fost deranjat și de faptul că fratele lui Iancu Sterp nu i-a pronunțat numele, ci a folosit apelativul „un artist cunoscut”.

„Nu e proprietate, drepturile ale mi se cuvin mie, dar dacă tu spuneai acolo și te făceai înțeles, să înțeleagă lume, că acum două săptămâni a mai fost o discuție tot așa, n-are rost să dau nume, că știți. Nu e bine, chiar nu e bine, mie unu chiar nu mi se pare corect.

Nu sunt mulțumit, vrei să te mint? N-ai vorbit cum a trebuit și crede-mă că nu m-a mulțumit faptul cum mi-ai spus că e cineva cunoscut.

Tu, din moment ce le-ai cerut lor părerea, tu ai știut 100% că greșești, din moment ce nu-ți aparține. Așa că ar trebui să faci într-un fel să mă suni și pe mine: «Băi, îți datorez ceva, îți trebuie ceva, ai nevoie de ceva, te deranjează dacă scot și eu piesa asta? Îmi place mult». Eu nu cred că aș fi împotrivă. Din contră, m-aș bucura să cânți mai bine, ceea ce nu cred.”, a declarat, revoltat, Babi Minune.

Cum s-a apărat Culiță Sterp, după ploaia de reproșuri

Culiță Sterp a aflat tot ceea ce a declarat Babi Minune despre el și despre situația neplăcută care s-a creat și i-a transmis un mesaj. Artistul a declarat că, după ce a aflat că piesa îi aparține, i-a dat mesaj, pentru a lămuri situația, dar acesta nu a răspuns.

„Eu i-am dat mesaj lui Babi după ce am aflat, adică nu am fost de rea credință, că piesa este deja făcută de el. I-am dat mesaj, i-am spus care-i treaba, am văzut că nu mi-a răspuns, probabil n-a văzut mesajul. Eu nu am numărul lui, i-am dat mesaj pe Instagram, am căutat care are cei mai mulți urmăritori”, a spus acesta.

Mai mult decât atât, Culiță susține că atitudinea pe care Babi Minune a avut-o a fost una de superioritate, lucru pe care acesta nu îl agreează, dar nu vrea să se certe cu Babi Minune, motiv pentru care, a preferat să încheie cu urări de bine.

„În legătură cu ce a vorbit el de mine pe aici pe internet și a vorbit așa un pic de sus și un pic... În fine, eu nu sunt genul care să intru în scandaluri și nu-mi place deloc. Să fii sănătos, Babi, și să-ți ajute Dumnezeu, ești un băiat talentat”, a mai spus Culiță.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni