• PRO TV
  • Oana Radu, petrecere de lux de ziua ei. Cântăreața a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani cu tort de shot-uri

Oana Radu, petrecere de lux de ziua ei. Cântăreața a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani cu tort de shot-uri

Oana Radu, petrecere de lux de ziua ei. Cântăreața a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani cu tort de shot-uri

Oana Radu a împlinit 30 de ani, așa că weekendul acesta a sărbătorit momentul special din viața sa printr-o super petrecere, alături de cei mai buni prieteni.

Gallery

Oana a reușit să câștige inimile tuturor cu piese care au devenit hituri peste noapte. “Când am o zi grea” a fost declarată piesa anului în 2022, iar anul 2023 a adus și el o mulțime de piese noi și colaborări interesante.
Așa cum era de așteptat, Oana a dat tonul petrecerii de la Jubile urcând pe scenă și interpretând câteva dintre piesele ei, urmată apoi de prieteni dragi precum Doddy, Alex Botea și Jador. Și cum nimeni nu poate rezista ritmurilor lor, toți invitații, printre care Andreea Tonciu și DJ Harra, au dansat până dimineață.
Oana și-a dorit să-și surprindă prietenii și a reușit. Sesiunile de live cooking cu scoici pe plită și bufetul tradițional amenajat în grădină i-au entuziasmat pe toti invitații.

O dată fac 30 de ani, așa că am vrut ca totul să fie perfect. De la locația aleasă, la muzică, la meniul special, și pentru că ne-am propus se ne distrăm până dimineață, un tort de shoturi fabulos. A fost o petrecere exact așa cum mi-am dorit, cu toți oamenii dragi alături” ne-a declarat Oana la petrecere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni