• PRO TV
  • Selly, părere sinceră despre decăderea lui Irinel Columbeanu! Cum a comentat vloggerul situația în care se află fostul afacerist

Selly, părere sinceră despre decăderea lui Irinel Columbeanu! Cum a comentat vloggerul situația în care se află fostul afacerist

Selly, părere sinceră despre decăderea lui Irinel Columbeanu! Cum a comentat vloggerul situația în care se află fostul afacerist

Andrei Șelaru, cunoscut de publicul larg sub numele de Selly, a comentat situația în care se află astăzi Irinel Columbeanu. Iată ce a spus despre fostul soț al Monicăi Gabor în cadrul ultimului său episod din seria Selly Show!

Gallery

​Selly, poate cel mai cunoscut vlogger din România, a abordat de curând subiectul legat de controversata viață a fostului om de afaceri Irinel Columbeanu. Episodul încărcat pe canalul său de YouTube are titlul ironic „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor” și vorbește atât despre averea impresionantă pe care a avut-o, cât și despre femeile alături de care s-a afișat de-a lungul timpului.

Irinel Columbeanu avea în conturi, cândva, peste 100 de milioane de euro și o vilă luxoasă la Izvorani, dar a pierdut totul și, din nefericire, astăzi a ajuns să locuiască la un azil de bătrâni aflat la periferia Bucureștiului.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la un milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…)

Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a spus Selly pe canalul său de Youtube.

Foto: Captură YouTube, Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni