• PRO TV
  • Care va fi cea mai nenorocoasă zodie în 2024? Avertizarea astrelor pentru nativi

Care va fi cea mai nenorocoasă zodie în 2024? Avertizarea astrelor pentru nativi

Care va fi cea mai nenorocoasă zodie în 2024? Avertizarea astrelor pentru nativi

Mulți dintre noi cred în ideea că norocul ți-l faci cu mâna ta, cu toate acestea, de ce există și momente ghinioniste?


Un portofel pierdut, o mașină rămasă în drum, o notă proastă la școală... cu toții experimentăm diverse forme de ghinion, care ce explicație pot avea? Alegerile neinspirate, karma proastă sau soarta nefavorabilă?
Oricare ar fi motivul, există anume semne zodiacale, precum Scorpionul și Capricornul, care au un talent neegalat în a atrage ghinioanele, așa că toate gândurile bune pentru nativii acestor zodii, notează astrofame.com

Care va fi cea mai ghinionistă zodie în 2024

Este vorba de Fecioară. Aparent, persoanele născut între 23 august și 22 septembrie trebuie să se aștepte la tot felul de bețe-n roate și există și există și un motiv pentru acest lucru.
Fecioarele, fiind în permanență în control și temându-se și de cel mai mic joc al soartei, vor avea tendința să rateze multe oportunități. Acest semn de Pământ simbolizează raționalul și pragmatismul, ceea ce înseamnă că nativilor le este dificil să se bazeze pe noroc, având în vedere că nu cred în el.
Din tot anul 2024, luna cu cele mai multe provocări va fi decembrie. Această perioadă va veni cu multe realizări importante și probabil nativii vor dori să facă schimbări drastice în viața amoroasă. Dacă își doresc un nou partener, lucrurile nu vor veni de la sine, în special datorită naturii lor complexe. Persoane independente și puternice, nativii vor avea nevoie de cineva pregătit să le sprijine deciziile și să accepte provocările vieții împreună.

Foto; Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni