• PRO TV
  • A murit actorul Andre Braugher, la 61 de ani. „Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de devreme”

A murit actorul Andre Braugher, la 61 de ani. „Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de devreme”

A murit actorul Andre Braugher, la 61 de ani. „Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de devreme”

Andre Braugher, care a câștigat premiul Emmy pentru rolul din serialul Homicide: Life on the Street, a murit la vârsta de 61 de ani. Publicistul său a dezvăluit că actorul s-a stins în urma unei „boli fulgerătoare”.

Gallery

Lumea filmului este în doliu și își ia rămas bun de la Andre Braugher, actorul care a impresionat în filme precum Frequency, Striking Distance și serialele Homicide: Life on the Street și Brooklyn Nine-Nine. Actorul s-a stins din viață luni, la vârsta de 61 de ani, în urma unei afecțiuni descoperite recent. Publicistul său, Jennifer Allen, a anunțat dispariția actorului american, fără a da detalii despre circumstanțele morții sale.

Actorul Terry Crews, care i-a fost coleg de platoul în seria Brooklyn Nine-Nine, i-a adus un omagiu pe rețelele sociale. „Nu pot să cred că ai plecat atât de devreme. Sunt onorat că te-am cunoscut, am râs cu tine, am lucrat cu tine și am împărtășit 8 ani glorioși urmărind talentul tău de neînlocuit. Asta doare. Ne-ai părăsit prea devreme”, a scris Crews pe Instagram.

M-ai învățat atât de multe. Îți voi fi mereu recunoscător pentru experiența de a te cunoaște. Îți mulțumesc pentru înțelepciunea ta, sfatul tău, bunătatea și prietenia ta. Cele mai sincere condoleanțe soției și familiei tale în această perioadă dificilă. Mi-ai arătat cum arată o viață bine trăită”, a continuta actorul.

Andre Braugher a fost căsătorit cu actrița Ami Brabson, alături de care a jucat în seria Homicide: Life on the Street. Împreună au trei băieți.

Andre Braugher și soția lui, actrița Ami Brabson  |  FOTO:  Getty Images

Andre Braugher a câștigat de două ori premiul Emmy: pentru miniseria Thief și pentru serialul Homicide: Life on the Street. A fost nominalizat de două ori la Globurile de Aur.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni