• PRO TV
  • Puya, dezvăluiri sincere despre relația pe care o are cu soacra sa: „Nu aducem subiectul religie în discuție”

Puya, dezvăluiri sincere despre relația pe care o are cu soacra sa: „Nu aducem subiectul religie în discuție”

Puya, dezvăluiri sincere despre relația pe care o are cu soacra sa: „Nu aducem subiectul religie în discuție”

Rapper-ul Dragoș Gărdescu, cunoscut sub numele de Puya, a făcut recent noi dezvăluiri din viața sa personală. Iată cum se înțelege artistul cu mama soției sale!

Gallery

​Puya, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țară, a dat dovadă întotdeauna că familia este mai presus decât orice pe lume. Fiind tată a trei copii, cântărețul știe cel mai bine cum să își împartă timpul între carieră și viața de părinte, pentru a nu le lipsi nimic fetițelor sale.

În ciuda imaginii dure pe care și-a creat-o de-a lungul anilor, rapper-ul a reușit să păstreze armonia totală în sânul familiei sale.

De curând, în cadrul unui interviu pentru ciao.ro, acesta a vorbit despre relația pe care o are cu mama soției sale, care este atee. Deși crede în Dumnezeu, ține post și se spovedește, cântărețul nu abordează subiectele legate de religie atunci când este și soacra sa prin preajmă. 

„Cred în Dumnezeu, dar nu am nicio problemă cu restul care au alte păreri (atei, musulmani, budiști etc.). Soacră-mea, de exemplu, nu crede în Dumnezeu. Dar ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție. Cred că oamenii discută prea mult în contradictoriu și de prea puține ori apelează la dialectică. Ne-am împărțit în multe găști care țipă una la alta fără să se și asculte vreo secundă. Încerc să fiu credincios. Încerc să țin post de Paște și de Crăciun și să mă spovedesc.

E interesant să vezi cât de ușor cedezi în fața unei fripturi și a unei sticle de vin. Până la urmă cred că te definește mai mult puterea de a spune din când în când NU, nu mereu DA. Ca să zici DA mereu la toate e simplu, asta oricine o poate face”, a povestit Puya într-un interviu pentru sursa menționată anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni