• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, o nouă cucerire pe lista lui interminabilă? Starul de la Hollywood, surprins la o petrecere alături de sora mai mică a unei foste iubite

Leonardo DiCaprio, o nouă cucerire pe lista lui interminabilă? Starul de la Hollywood, surprins la o petrecere alături de sora mai mică a unei foste iubite

Leonardo DiCaprio, o nouă cucerire pe lista lui interminabilă? Starul de la Hollywood, surprins la o petrecere alături de sora mai mică a unei foste iubite

Presa britanică scrie că Leonardo DiCaprio și Lottie Moss au petrecut recent în mare secret într-un restaurant londonez. În urmă cu 30 de ani, starul de la Hollywood a avut o idilă și cu celebra Kate Moss.

Gallery

​Câștigătorul premiului Oscar și sora mai mică a lui Kate Moss au fost văzuți recent împreună la o petrecere dintr-un restaurant londonez și păreau „foarte apropiați”.

Cei doi au petrecut la „Chiltern Firehouse”, un loc popular de întâlnire al celebrităților, situat în Marylebone, Londra.

Sora lui Kate Moss, care pe lângă cariera de fotomodel este și vedetă Only Fans, și-a făcut apariția la locație într-un top negru din piele, pantaloni din satin și cizme lungi. Leonardo Dicaprio a încercat să treacă neobservat și și-a acoperit fața cu o mască de protecție și șapcă, însă paparazzii au fost pe fază.

O sursă susține că cei doi au ieșit împreună la primele ore ale dimineții și păreau să se bucure unul de compania celuilalt.

„Îi ai pe Leonardo și Lottie în aceeași cameră, bineînțeles că s-au apropiat unul de celălalt. Au stat de vorbă și au chicotit toată noaptea. Au părăsit locația la primele ore ale dimineții după ce s-au distrat de minune”, a declarat sursa pentru Daily Mail.

Kate, sora mai mare a lui Lottie, s-a întâlnit cu Leo în urmă cu 30 de ani, notează sursa menționată mai sus. Kate Moss s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, în 2011, de care a divorțat în 2016. În prezent, se întâlnește cu aristocratul și fotograful german Contele Nikolai von Bismarck.

O viață amoroasă la fel de zbuciumată are și Lottie Moss, care este vedetă Only Fans. „Sunt mândră să fiu pe această platformă. Pot să renunț complet la haine dacă știi să mă rogi frumos”, este descrierea afișată pe contul deținut de modelul în vârstă de 25 de ani pe platforma de adulți. Lottie a avut numeroși iubiți, dar și iubite. Tânăra a mărturisit în urmă cu doi ani că este pansexuală.

„Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează niciun gen. Dar acest lucru se schimbă în fiecare zi. Depinde pe cine întâlnesc”, spunea aceasta într-un interviu.

​Totuși la capitolul iubite, nimeni nu-l poate depăși pe Leonardo Dicaprio, eternul burlac de la Hollywood. Actorul a avut o serie de aventuri de-a lungul anilor, majoritatea iubitelor sale mai tinere având 25 de ani sau mai puțin.

Camila Morrone, Blake Lively, Toni Garrn, Gigi Hadid, Vittoria Ceretti, Bar Rafaeli, Gisele Bundchen, Amber Valetta, Kate Moss sau Claire Danes sunt doar câteva nume de pe lista interminabilă de cuceriri a actorului.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni