• PRO TV
  • Nu e Batmobilul, dar trecătorii au fost uimiți și s-au îngrămădit să-l pozeze! Cum arată autovehiculul futurist cu care Serena Williams și-a făcut apariția la un eveniment

Nu e Batmobilul, dar trecătorii au fost uimiți și s-au îngrămădit să-l pozeze! Cum arată autovehiculul futurist cu care Serena Williams și-a făcut apariția la un eveniment

Nu e Batmobilul, dar trecătorii au fost uimiți și s-au îngrămădit să-l pozeze! Cum arată autovehiculul futurist cu care Serena Williams și-a făcut apariția la un eveniment

Pare din filmele SF, însă este cel mai nou model de la Tesla: Cybertruck Foundation Series. Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au fost în centrul atenției la un eveniment la care și-au făcut apariția cu noua „bijuterie” pe patru roți a familiei.

Gallery

​Serena a fost pasager, în timp ce soțul a condus autovehiculul futurist până în fața Centrului de Convenții din Miami Beach.

Serena și Alexis s-au alăturat unei lungi liste de vedete care au luat parte la petrecerea organizată de miliardarul Wayne Boich. Acesta a organizat totul în mijlocul Art Basel, un târg de artă de renume international la care anual sunt fotografiate sute de celebrități.

Cea mai recentă versiune a automobilului futurist de la Tesla costă 49.890 de dolari pentru un automobil cu tracțiune spate și 68.890 de dolari pentru unul cu tracțiune integrală, potrivit Daily Mail. 

Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii Reddit, a făcut parte din primul lot de clienți care au primit cea mai nouă ediție a vehiculului. Alexis este proprietarul unui model exclusivist: Cybertruck Foundation Series, a cărui preț ajunge la 120.000 de dolari. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

La sfârșitul lunii noiembrie, el a fost prezent la un eveniment transmis în direct de la fabrica Tesla din Texas, iar Elon Musk l-a condus personal la noul său Cybertruck. Doar doi oameni din lume mai dețin un astfel de model în prezent.

Soțul Serenei a declarat că își iubește noul Cybertruck și că este: „prima mașină care mă face să mă simt cu adevărat confortabil”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni