• PRO TV
  • iLike IT, Superspeed la PRO TV și Doctor de bine ajung la final de sezon în acest weekend!

iLike IT, Superspeed la PRO TV și Doctor de bine ajung la final de sezon în acest weekend!

iLike IT, Superspeed la PRO TV și Doctor de bine ajung la final de sezon în acest weekend!

Sâmbătă și duminică, telespectatorii vor putea urmări ultimele ediții ale emisiunilor iLike IT, Superspeed la PRO TV și Doctor de bine din acest an.

Cea mai urmărită emisiune de tehnologie din România aduce în casele telespectatorilor o ultimă ediție sâmbătă, de la ora 10:00. „Suntem extrem de recunoscători pentru reacțiile pe care le primim de la cei care ne urmăresc, iar asta ne motivează. Diversitatea subiectelor este foarte importantă și încerc mereu să vin cu idei și abordări diferite. iLike IT este un reper în domeniu și așa va fi și în 2024", spune Iulia Ionescu. Marian Andrei vine în completarea colegei sale: „A fost un sezon foarte interesant, plin de gadgeturi și soluții de inteligență artificială. Încercăm să ajutăm telespectatorii să facă o tranziție cât mai ușoară într-o lume deja dominată de tehnologie, și credem că am reușit acest lucru, dacă privim la audiențe”.

Tot mâine, de la ora 10:30, telespectatorii vor putea urmări cea mai populară emisiune auto, Superspeed la PRO TV. Costin Giurgea, Andrei Știrbu și Andrei Crăciun turează motoarele la maximum într-o ediție plină de surprize: „Emisiunea se încheie, ca la fiecare final de an, cu Premiile SuperSpeed. Este momentul în care ne tragem sufletul, ne așezăm la masă și alegem mașinile care ne-au impresionat. O mașină nu trebuie să fie rapidă ca să primească un premiu SuperSpeed. Medaliile revin autovehiculelor care aduc la tine, la client, valorile brandului, și mașinilor care reprezintă execuția spectaculoasă a unei idei memorabile”, spune Costin Giurgea.

Duminică, de la ora 10:00, cei de acasă vor putea afla informații inovatoare din domeniul medical într-o ultimă ediție a sezonului 5 Doctor de bine. „Am adus în atenția voastră un număr record de specialiști și profesioniști din domeniul sănătății. Subiectele au fost variate și interesante, de la premiere medicale și intervenții chirurgicale de ultimă oră, până la sfaturi practice legate de consumul de alimente și suplimente. Obiectivul nostru este să vă împrietenim cu medicina. Suntem aici ca să vă hrănim cu tot ce trebuie să știți la capitolul nutriție și stil de viață sănătos”, spune Mihaela Bilic. Andreea Groza, producătorul emisiunii, declară: „Cum interacționăm cu mediul? Prin aer, apă și mâncare. Așa apar subiectele la Doctor de bine. Când vorbim despre mâncare, de fapt vorbim despre toate rutele metabolice din organism. Când vorbim despre apă, ne legăm inclusiv de tensiunea arterială. Despre asta a fost sezonul de toamnă – legăturile spectaculoase, pe care le face fiecare dintre noi cu mediul”.

Toate edițiile iLike IT, Superspeed la PRO TV și Doctor de bine din acest sezon sunt disponibile pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni