• PRO TV
  • Razy Gogonea in seara castigarii semifinalei: „Am vrut sa-mi fac parintii sa fie mandri de mine!”. Vezi aici cu cine s-a luptat Razi in finala!

Razy Gogonea in seara castigarii semifinalei: „Am vrut sa-mi fac parintii sa fie mandri de mine!”. Vezi aici cu cine s-a luptat Razi in finala!

Razy Gogonea in seara castigarii semifinalei: „Am vrut sa-mi fac parintii sa fie mandri de mine!”. Vezi aici cu cine s-a luptat Razi in finala!

Din miile de act-uri prezente la auditii au ramas doar 10 concurenti in finala de sambata seara de la Britain's Got Talent.

Dar hai sa-i cunoastem pe toti cei 10 care au ajuns pana aici:

Ronan Parke cel care a cucerit intreaga Anglie cu vocea sa fiind numit noul Justin Bieber pentru asemanarea sa cu pustiul american, fiind recent implicat intr-o serie de acuzatii ca de fapt a fost pregatit de Simon Cowell si are deja semnat un contract cu casa lui de discuri. Aceste acuzatii au fost negate vehement de Simon!

Vezi aici cum a cantat Ronan in semifinala!

Urmeaza doi pianisti, unul fiind Paul Gbegbaje si Jean Martyn care au ajuns in finala pentru talentul lor de a canta fenomenal la un instrument.

O serie intreaga de cantareti va umple scena in aceasta seara la Britain’s Got Talent:  trupa New Bounce, Jai McDowall  (castigator)si  Michael Collings cel care a primit „avizul” juriului ieri seara cand semifinala 5 a fost castigata de Razy Gogonea.

Vezi aici cum a cantat Michael Collings


Stand-up comediantul Les Gibson a ajuns si el in finala visand sa ajunga acolo unde isi va putea organiza propriul show. Steven Hall este si el in finala dar fara sa convinga publicul in totalitate el fiind de altfel alegerea juriului intre cele doua acturi ramase in semifinala 4. Vezi aici ce a facut!

Si mai raman doar doi dansatori: James Hobley si Razy Gogonea. In timp ce James este baiatul care a reusit prin dans sa treaca peste boala sa, autismul, Razy a uimit publicul si juriul cu miscarile sale Matrix. Razy l-a facut pe Michael McIntyre, unul dintre jurati sa spuna: „Au fost multe momente cand te-am vazut plangand pregateste-te sa plangi si in aceasta seara”.  Michael a facut referire si la faptul ca inainte de a intra pe scena si a performa pentru semifinala, Razy si-a vazut parintii in culise si a plans. "Vreau sa-mi fac parintii sa fie mandri de mine in acesta seara" a spus el in filmuletul de prezentare.

Vezi aici ce i-a spus juriul lui Razy. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni