• PRO TV
  • Sfârșit tragic! Cauza oficială a morții lui Matthew Perry, dezvăluită. Ce arată raportul complet al autopsiei

Sfârșit tragic! Cauza oficială a morții lui Matthew Perry, dezvăluită. Ce arată raportul complet al autopsiei

Sfârșit tragic! Cauza oficială a morții lui Matthew Perry, dezvăluită. Ce arată raportul complet al autopsiei

Raportul autopsiei actorului Matthew Perry a stabilit care a fost cauza reală a decesului.

Gallery


Raportul complet al autopsiei arată cum asistenta lui l-a găsit plutind cu fața în jos în apă atunci când s-a întors la casa lui din Los Angeles după ce făcuse niște comisioane. Asistenta s-a aruncat în jacuzzi pentru a scoate la suprafața trupul lui Matthew, apoi a sunat la 911.
Primii care au sosit la fața locului l-au scos pe Perry din apă, l-au pus pe iarbă, acolo unde a și fost pronunțat decesul.
Moartea sa a fost considerată accident.
Factorii care au contribuit au inclus: ”înecul, o afecțiune a inimii și efectele buprenofinei. Buprenorfina este un analgezic opioid cu potență medie care acționează slab pe receptorii μ, fiind utilizată în tratamentul dependenței de opioide și în tratamentul durerii acute sau cronice”, a scris legistul din Los Angeles County.

Ketamina este folosită pentru a trata depresia și poate fi luată și ca drog recreațional. Cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa, Matthew începuse o terapie cu infuzie de ketamină pentru depresie și anxietate.
Cu toate acestea, ketamina găsită în organismului lui la ora decesului ”nu ar fi putut proveni din terapia cu infuzie, din moment ce efectele acesteia durează doar 3- 4 ore”.

Nu au fost găsite urme de alcool sau alte substanțe precum cocaina, heroina sau fentayl, în schimb, în sânge era o doză mare de ketamină. ”Înecul a survenit după ce și-a pierdut cunoștința și a alunecat sub apă. A contribuit afecțiunea cardiacă, din cauza efectelor exacerbate induse de ketamină”.
În cartea sa, ”Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” regretatul actor vorbea despre tratamentul cu ketamină. Acesta dezvăluia că îl făcea să se simtă ca și cum ”ar fi luat o gură mare de aer”, dar în același timp simțea că moare în timpul terapiei.

Foto: Getty; Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni