• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, pentru prima oară pe scenă alături de fiul ei, Iair! Imaginile care au topit inimile internauților: „A fost senzația spectacolului!”

Vlăduța Lupău, pentru prima oară pe scenă alături de fiul ei, Iair! Imaginile care au topit inimile internauților: „A fost senzația spectacolului!”

Vlăduța Lupău, pentru prima oară pe scenă alături de fiul ei, Iair! Imaginile care au topit inimile internauților: „A fost senzația spectacolului!”

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, le-a făcut o surpriză celor prezenți la cel mai recent concert al ei. Artista a avut un invitat cu totul și cu totul special, iar momentul emoționant s-a viralizat instant pe rețelele de socializare.

Gallery

​Pe scenă și-a făcut apariția comoara familiei Lupău-Rus și anume micuțul Iair. Băiețelul în vârstă de 1 an și 4 luni a stârnit ropote de aplauze și a fost extrem de dezinvolt, semn că ar putea oricând să-i calce pe urme mamei sale.  

Micuțul adorabil a fost îmbrăcat în straie populare și nu s-a speriat atunci când mama lui i-a pus microfonul în față.

Iair le-a spus celor prezenți la spectacol care este numele lui și le-a arătat că știe să cânte și că are talent și la dans. Micuțul a oferit și aplauze copiilor care au cântat alături de mama lui pe scenă.

 „Vă spun sincer că IAIR, a fost senzația concertului prin puritatea lui și naturalețea cu care mi-a răspuns la concerte pe scenă! Adoră să vină lângă mine și eu ador să-l am aproape! Am fost mândră de el, iar dumneavoastră v-ați bucurat să-l vedeți și lucrul ăsta m-a făcut fericită. Momentul ăsta pe scenă alături de mine la 1 an și 4 luni a lui Iair e una din bucuriile mele din acest an…”, a scris Vlăduța în dreptul clipului care a adunat aproape un milion de vizualizări în mai puțin de 20 de ore.

„Ce minune de băiat ți-a dat Dumnezeu!”, „Doamne, cât e de scump e Iair”, „A fost senzația spectacolului/a serii! Să crească mare, să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii!”, „A fost ireal să vă văd pe ambii pe scenă.. au fost niște momente unice și speciale. A evoluat atât de frumos IAIR, datorită ție și lui Adi.. sunteți părinți model. vă iubesc”, „A fost un scump! Mă bucur că am avut ocazia să îmi topească inima pe viu și el, nu doar tu!”, „Așa ceva…cum să nu-l iubești! e adorabil! el a facut tot spectacolul!”, i-au scris fanii Vlăduței.

Vlăduța Lupău a devenit mămică în 6 august 2022, iar numele ales pentru băiețelul ei are o semnificație aparte. Iair este un nume biblic și simbolizează lumina, în special strălucirea lui Dumnezeu. Artista este căsătorită cu Adi Rus din anul 2019.

Fotografii: Instagram @VladutaLupau

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni