• PRO TV
  • Care-i fosta și care-i actuala? La doar câteva luni de la divorț, Vincent Cassel s-a afișat la plajă cu noua iubită! E cu 30 de ani mai tânără și seamănă izbitor cu fosta nevastă a actorului

Care-i fosta și care-i actuala? La doar câteva luni de la divorț, Vincent Cassel s-a afișat la plajă cu noua iubită! E cu 30 de ani mai tânără și seamănă izbitor cu fosta nevastă a actorului

Care-i fosta și care-i actuala? La doar câteva luni de la divorț, Vincent Cassel s-a afișat la plajă cu noua iubită! E cu 30 de ani mai tânără și seamănă izbitor cu fosta nevastă a actorului

La 57 de ani, Vincent Cassel e un adevărat cuceritor! Starul de la Hollywood, care a fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, italianca Monica Belluci, a fost surprins recent la plajă alături de noua lui cucerire: o tinerică cu titlu de Miss în CV, care seamănă izbitor cu fosta nevastă a actorului.

Gallery

​Când spunem fosta nevastă ne referim la superba Tina Kunakey, actrița cu care actorul s-a însurat după divorțul de celebra Monica Belluci. Vincent și Tina au divorțat în primăvăra acestui an, iar actorul i-a găsit înlocuitoare în doar câteva luni.

Noua iubita a starului de la Hollywood pare sosia Tinei Kunakey. Cu piele ciocolatie, păr ondulat și bogat, picioare interminabile și un zâmbet de reclamă, Narah Baptista este o încântare pentru orice privitor. (Vezi imaginile de la plajă în GALERIA FOTO de mai sus).

Recent, cuplul a fost surprins pe o plajă din Rio de Janeiro, Brazilia, iar Narah a făcut furori cu un costum de baie minuscul. Tânăra în vârstă de 27 de ani este posesoarea un trup perfect, iar paparazzii au pozat-o din toate unghiurile.

Nu doar turiștii de pe plajă au fost vrăjiți de frumusețea lui Narah, ci și Vincent care nu a scăpat-o o clipă din ochi. Narah este model de succes, iar în 2020 a câștigat titlul de Miss Australia.

Vincent Cassel a fost căsătorit 14 ani cu Monica Belluci

Actorul francez a fost căsătorit cu Monica Belluci în perioada 1999-2013. Chiar dacă nu au vorbit niciodată despre motivul separării, există zvonuri că francezul „ar fi călcat strâmb” în căsnicie.

La doi ani după divorțul de italianca, Vincent s-a cuplat cu superba mulatră Tina Kunakey. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și deși părea că trăiesc o iubire desprinsă din filme, Vincent și Tina au divorțat cinci ani mai târziu. Nici de această dată nu s-a aflat motivul separării, însă gurile rele spun că Narah ar fi fost mărul discordiei.

​Vincent Cassel are două fiice din căsnicia cu Monica Belluci: Deva (19 ani) și Leonie (13 ani). Actorul mai are o fetiță cu Tina Kunakey, pe nume Amazonie, în vârstă de 4 ani.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni