• PRO TV
  • O supraviețuitoare a tragediei de la Ferma Dacilor, declarații cutremurătoare! Femeia a fost cazată la pensiune: „Am văzut un foc extins”

O supraviețuitoare a tragediei de la Ferma Dacilor, declarații cutremurătoare! Femeia a fost cazată la pensiune: „Am văzut un foc extins”

O supraviețuitoare a tragediei de la Ferma Dacilor, declarații cutremurătoare! Femeia a fost cazată la pensiune: „Am văzut un foc extins”

A doua zi de Crăciun s-a transformat într-o tragedie de nedescris la Ferma Dacilor, pensiune situată în localitatea prahoveană Tohani. În cursul dimineții a izbucnit un incendiu devastator, iar printre flăcări și-au găsit sfârșitul 6 persoane, potrivit ultimelor informații.

Pensiunea „Ferma Dacilor”, unde erau cazate 26 de persoane, a ars din temelii în dimineața zilei de marți, 26 decembrie. Anchetatorii cercetează cauza incendiului, iar procurorii DNA cer redeschiderea dosarului privind modul în care inspectorii de la ISU Prahova au verificat pensiunea în anul 2019. Din ultimele informații, șase persoane au fost găsite carbonizate.

O supraviețuitoare a cumplitului incendiu a oferit primele declarații și a explicat cum s-a petrecut totul.

„Ne-am cazat pe 24. Pe 25 a fost sărbătoarea de Crăciun și am stat împreună cu grupul de prieteni la masa de sărbătoare. Noi am fost cazați la căsuțele de jos, care erau în paralel cu clădirea principală unde s-a întâmplat incendiul.

Către dimineață, între 06:15-06:20, cam așa, am auzit niște sirene, dar în același timp am auzit și bătând la ușă. V-am spus, eram cu un grup de prieteni, și a sunat la noi un prieten și a spus că arde pensiunea.

Am ieșit și am văzut un foc extins. Cred că era de-a lungul întregii pensiuni. După aceea, a venit soția prietenului nostru și a zis că a venit o doamnă cu un copil și a rugat-o să țină copilul că vrea să se ducă să-l salveze și pe celălalt copil. (...)

Am auzit că au fost anumiți turiști care au fost mutați din clădirea principală în alte căsuțe”, a spus Mariana Pandele, supraviețuitor al tragediei de la Ferma Dacilor, pentru un post TV.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni