• PRO TV
  • Organizatorii evenimentului la care a cântat Dan Bălan, prima reacție după ce fanii l-au acuzat pe artist că a urcat beat pe scenă

Organizatorii evenimentului la care a cântat Dan Bălan, prima reacție după ce fanii l-au acuzat pe artist că a urcat beat pe scenă

Organizatorii evenimentului la care a cântat Dan Bălan, prima reacție după ce fanii l-au acuzat pe artist că a urcat beat pe scenă

Dan Bălan a susținut în Ajunul Crăciunului, la Chișinău, un spectacol de excepție, însă unii fani l-au acuzat că ar fi consumat alcool înainte de a urca pe scenă. Ulterior, organizatorii show-ului „Dan Bălan- Christmas Magic 2024” au avut prima reacție și au respins ferm acuzațiile la adresa cântărețului.

Gallery

​După ani la rând în care nu a mai urcat pe scenă, Dan Bălan și-a făcut apariția pe data de 24 decembrie în cadrul spectacolului organizat de RB Agency la Chișinău. Unii fani care au fost prezenți la concert sau care au văzut prestația cântărețului pe rețelele de socializare au fost de părere că acesta a urcat pe scenă în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor interzise.

“Nu știu daca este beat sau nu, dar cântă frumos, bravo”.
“Beat, obosit, nu contează. Dar cântă bine!”
“Bravo lui un artist de nota 200, cântă și beat ce are, cântă super frumos”, au fost comentariile unor internauți.

Ulterior, organizatorii evenimentului au negat acuzațiile și au transmis că artistul s-a implicat trup și suflet în realizarea concertului, ocupându-se personal de scenariul evenimentului și de toate aspectele artistice.

„Echipa noastră a dedicat săptămâni întregi pentru a realiza acest eveniment sub îndrumarea meticuloasă a unui artist perfecționist precum Dan Bălan.

Dan Bălan a fost implicat complet în proiect, personal ocupându-se de compoziția scenei, scenariul evenimentului și de alte aspecte artistice. Menționăm și faptul că în noaptea dinaintea concertului Dan Bălan a fost implicat în decorarea scenei, fiind necesare o serie de modificări de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregătirii producției (sonorizare, show-ul de lumini și vizual).

Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente în care artistul a vorbit cu publicul să fi fost interpretate într-un mod particular, dar întreaga reprezentație artistică a fost excepțională”, au transmis organizatorii.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni