• PRO TV
  • Ada-Maria Ileana, absolut ravisantă la ședința foto pentru Miss World: „România se întoarce după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană!”

Ada-Maria Ileana, absolut ravisantă la ședința foto pentru Miss World: „România se întoarce după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană!”

Ada-Maria Ileana, absolut ravisantă la ședința foto pentru Miss World: „România se întoarce după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană!”

Ada-Maria Ileana va reprezenta România la unul dintre cele mai populare concursuri de frumusețe din lume. Competiția Miss World a fost reprogramată și va avea loc în perioada februarie-martie 2024.

Gallery

​Ada-Maria se numără printre frumusețile care vor defila pe podium la cea de-a 71-a ediție Miss World, competiție care va avea loc în India.

Superba brunetă este o veterană a concursurilor de frumusețe și și-a trecut mai multe titluri în palmares.

Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, Miss World este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. Tânăra a aflat că va participa la Miss World chiar în cadrul show-ului Love Island România, difuzat în toamnă pe VOYO și la PRO TV.

Ada a încercat să-și găsească dragostea la Love Island România

Ada este cunoscută publicului după participarea la show-ul Love Island România, acolo unde s-a înscris pentru a-și găsi jumătatea. Tânăra a dezvăluit atunci faptul că este singură de aproximativ trei ani deoarece încă nu a întâlnit pe nimeni 100% potrivit pentru ea.

Pe parcusul show-ului, Ada s-a îndrăgostit de Andrei, cel cu care a format un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a concurentului. Chiar dacă a plecat singură din emsiune, bruneta este recunoscătoare pentru lecțiile învățate și spune că a învățat „să-mi cunosc mai mult valoarea”.

Ada-Maria Ileana, absolut ravisantă la ședința foto pentru Miss World

Tânără de 26 de ani a realizat recent o ședință foto în care a purtat coroana și eșarfa Miss World România. Bruneta a fost spectaculoasă într-o rochie mulată, stil sirenă, bătută în cristale și paiete.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ada-Maria Ileana (@addamarie)

„Iată o mică avanpremieră a ședinței foto oficiale cu coroana și eșarfa @missworld.romania. Numărăm zilele până la cea de-a 71-a ediție @missworld din februarie-martie 2024. România se întoarce după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană MW!”, a scris Ada pe contul de Instagram.

„În sfârșit! Coroana e pentru tine! Pentru România!”, „Superbă!”, „E timpul tău!”, „Strălucești mereu!”, „Nu ai cum să nu câștigi! Ești superbă! Trebuie să câștigi!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii brunetei.

Ce studii are Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World

Ada-Maria Ileana este din București. Tânăra are master în Politici Publice, la prestigioasa University College London, scrie adevarul.ro. Este licențiată în Studii de Securitate și este pasionată de relații internaționale și diplomație. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

Fotografii: Instagram @AddaMarie

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni