• PRO TV
  • Duminică, Raluka și Pavel Bartoș te invită la un PROTEVELION pe care o să-l ții minte! Programul PRO TV de Revelion

Duminică, Raluka și Pavel Bartoș te invită la un PROTEVELION pe care o să-l ții minte! Programul PRO TV de Revelion

Duminică, Raluka și Pavel Bartoș te invită la un PROTEVELION pe care o să-l ții minte! Programul PRO TV de Revelion

În 2024, trăiești un nou început la PRO TV. Și o faci în pași de dans pe cea mai bună muzică, cele mai cunoscute cântece, interpretate de cei mai mari artiști ai României. Raluka și Pavel Bartoș te invită la petrecerea de Anul Nou pe care o să o ții minte: PROTEVELION 2024. Duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, vedetele tale preferate și cei mai în vogă artiști îți aduc momente unice de divertisment.

În ultima zi din an, râzi cât pentru tot anul. Show-ul va fi construit în jurul celor mai amuzante momente, menite să genereze voie bună. Carmen Tănase și Lucian Ghimiși, Teona Stavarachi și George Ivașcu, Elvira Deatcu și Pavel Bartoș, Anca Dinicu și Paul Ipate sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute interpretând roluri care stârnesc hohote de râs.


Pe scenă vor urca cei mai cunoscuți cântăreți de muzică pop, nume mari ale muzicii românești și tineri artiști, pregătiți să te surprindă și să te ridice în picioare. Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Anna Lesko, Smiley, Andrei Bănuță, Alex Velea, Corina Bud, Diana Matei și Taraful Cleante, Oana Radu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre vocile care se vor da în spectacol în noaptea dintre ani.
Puterea tehnologiei își va face simțită prezența pe scenă. Una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale generației de aur, care s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, Draga Olteanu Matei, va avea un moment spectaculos, prin intermediul unei proiecții holografice.

Prinde indiciul și câștigă 10.000 de euro!


În noaptea de Revelion, poți câștiga 10.000 de euro! Tot ce ai de făcut este să urmărești emisiunea, să prinzi măcar unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran în intervalul orar 20:00 – 02:00, să accesezi site-ul destinat concursului, prindeindiciul.protv.ro, și să completezi formularul de înscriere. Fiecare indiciu înseamnă o șansă de câștig. Tragerea la sorți va avea loc în ianuarie 2024, iar câștigătorul va fi anunțat pe protv.ro.


Nu rata PROTEVELION 2024, cea mai mare petrecere de sfârșit de an, duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. Show-ul va fi disponibil, în același timp, și pe VOYO.

PROTEVELION 2024 – Trăiești un nou început la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni