• PRO TV
  • Moment unic la PROTEVELION 2024! Regretata Draga Olteanu Matei va avea un moment spectaculos, ca hologramă

Moment unic la PROTEVELION 2024! Regretata Draga Olteanu Matei va avea un moment spectaculos, ca hologramă

Moment unic la PROTEVELION 2024! Regretata Draga Olteanu Matei va avea un moment spectaculos, ca hologramă

Duminică, 31 decembrie, de la 20.00, Raluka și Pavel Bartoș te invită la petrecerea de Anul Nou pe care să o ții minte: PROTEVELION 2024.

Gallery

Printre zecile de momente spectaculoase, oferite de cei mai tari artiști din România, își va face simțită prezența pe scenă și puterea tehnologiei. Una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale generației de aur, care s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, Draga Olteanu Matei, va avea un moment spectaculos, prin intermediul unei proiecții holografice.

Producătorul Cătălin Bugean: ”Vrem să aducem un omagiu unor oameni care nu mai sunt printre noi, unor actori foarte mari, de comedie, și am încercat să vedem dacă feelingul acela, de pe vremuri, de comedia pe care o făceau la revelioanele noastre vechi, ajunge acum în casele noastre cu ajutul AI și să recreeze un moment de comedie 2023”.

Vasile Alboiu, creative director PRO TV: ”Am folosit tehnologia să punem fața Dragăi peste fața unei actrițe, cu deep fake. Am filmat pe cromă cu o actriță care seamănă cu Draga Olteanu Matei, o să o vedeți la PROTEVELION, pentru că a fost foarte faină. Dincolo de partea vizuală, e și o parte care ține de scenariu, de script și care e cu totul nouă. Draga Olteanu Matei nu spune ceva ce a mai spus, ci s-a creat un script special pentru asta. Cătălin a lucrat la partea de voce, pentru că și vocea este tot AI”.

Meda Topîrceanu, actrița care a filmat pentru ca acest moment special cu Draga Olteanu Matei să poate fi realizat, ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de PROTEVELION?
Este un moment inedit, nu s-a mai făcut așa ceva! Este un tribut adus unei mari actrițe a teatrului românesc, care a scris istorie, a lăsat o moștenire foarte mare și bogată României și poporului său. Din respect și dragoste pentru ea, nu trebuie să ratați momentul!

Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?
În familie. Atmosfera trebuie să fie cozy. Cu un brad foarte încărcat și bine împodobit. Cu toate pisicile mele pe lângă și cu bucate alese, că altfel nu se poate. De asemenea, atmosfera este dată și de muzică. Trebuie să fie intim.

Cum sărbătorești Crăciunul și Revelionul anul acesta?
Am sărbătorit Crăciunul în familie, iar de Revelion... petrecere! Petrecere cu prietenii și colegii... ne urcăm pe pereți, cum face românul în ultima zi din an! (râde)

Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?
De Crăciun, salata Boeuf și sarmalele nu lipsesc de pe masă, iar de Revelion cordon bleu. Respect aceste preparate cu sfințenie. În plus, mereu petrec Revelionul în aer liber, undeva la o terasă, gălăgie, țipete. Întotdeauna, intru în anul nou cu bani și... chilotul roșu!

Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?
Am o listă atât de lungă... s-au strâns și din ani trecuți rezoluții pe care n-am apucat să le fac. Cumva, sunt constante. În primul rând, pe partea de carieră, totul e constant: trebuie să îmi văd de treabă. În al doilea rând, vreau să plec, să mă plimb, să îmi văd de viață, să călătoresc cât mai mult, să văd lumea, iar lumea să mă vadă pe mine.

Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an...
Vă urez un an frumos
Printre oameni prețioși,
Presărat cu sănătate,
Bucurie, pace, cu de toate.

Și alături de familie
Cu trezvie să vă fie.
Și să fiți mai curajoși,
Să nu mai înghițiți gogoși.

Să vă curgă cu parale
Cum curg reclamele în televizoare.
Că după atâta sudoare...
Merită și omul oarecare.

Că cei de sus și-au umplut stomacul
După ce au luat tot caimacul,
Dar vă mai spun atât:
La mulți ani și ne vedem în 2024!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni