• PRO TV
  • Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie în prima zi din an. Fosta gimnastă a făcut primele declarații: „De când îl cunosc...”

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie în prima zi din an. Fosta gimnastă a făcut primele declarații: „De când îl cunosc...”

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie în prima zi din an. Fosta gimnastă a făcut primele declarații: „De când îl cunosc...”

Larisa Iordache a început anul 2024 cum nu se poate mai bine. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie în prima zi din an de Cristian Chiriță, bărbatul care o completează din toate punctele de vedere.

Gallery

Larisa Iordache a spus cel mai sincer „DA” din viața ei, chiar în prima zi din an. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie într-un cadru splendid.

Larisa Iordache, primele declarații după cererea în căsătorie

Începutul de an a fost unul cu totul special pentru Larisa Iordache, căci partenerul ei și-a făcut curaj și i-a adresat marea întrebare. Cristian Chiriță și-a cerut iubita în căsătorie în prima zi din an.

Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie într-un cadru inedit, iubitul ei s-a ocupat în cel mai mic detaliu ca totul să iasă perfect.
„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu cel mai sincer da. Te iubesc, Cristian Chiriță”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

La scurt timp după ce a postat primele imagini de la cererea în căsătorie, Larisa Iordache a făcut și primele declarații.
Fosta gimnastă a avut numai cuvinte de laudă la adresa logodnicului ei.

„Încă nu am cuvintele necesare încât să pot să mă exprim exact așa cum eu mi-aș dori, însă Cristian mi-a oferit de când îl cunosc sprijin, liniște, iubire, mângâiere și motivație zi de zi, iar ieri după date...a fost superb. Te iubesc, Cristian Chiriță”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni