• PRO TV
  • Lavinia Petrea a sărbătorit Revelionul în Panama. Prezentatoarea Știrilor PRO TV, apariție superbă în costum de baie

Lavinia Petrea a sărbătorit Revelionul în Panama. Prezentatoarea Știrilor PRO TV, apariție superbă în costum de baie

Lavinia Petrea a sărbătorit Revelionul în Panama. Prezentatoarea Știrilor PRO TV, apariție superbă în costum de baie

Lavinia Petrea a plecat în vacanță cu familia tocmai în Panama, o țară mică din America Centrală, care se învecinează cu Costa Rica și Columbia. Prezentatoarea Știrilor PRO TV și-a dorit să întâlnească noul an într-un peisaj exotic.

Lavinia Petrea are 41 de ani și este mama a trei copii, un băiat și două fete. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a sărbătorit Revelionul alături de cei dragi într-un cadru natural superb din Panama. Urmăritorii de pe Instagram au fost fascinați de felul în care arată vedeta în costum de baie. 

​„Cu ce gând intru în noul an? Cu mulțumire și recunoștință și cu toți cei dragi mie în inimă! La mulți ani!”, a scris prezentatoarea pe pagina de socializare. 

Micuții ei s-au distrat de minune la plajă, unde au adunat scoici și au făcut scufundări. 

​Lavinia Petrea este soția procurorul Romulus Varga. În 2023, ei au aniversat 9 ani de căsătorie. Jurnalista este o fire mai discretă și vorbește mai rar despe familia ei. Într-un interviu pentru revista Viva, ea a dezvăluit că soțul o ajută foarte mult. 

„Klara este toată soțul meu, Karin seamănă mai mult cu mine iar Mathias este o combinație, nu știu cu cine seamănă mai mult. Ne vedem însă în toți trei, mai ales în ceea ce privește personalitatea, iar asta mă fascinează. Pentru că întrebarea este cine mă ajută cel mai mult, și nu cine ne ajută, răspunsul este soțul meu. Este un tată foarte implicat și există un echilibru în tot ceea ce facem amândoi în procesul de creșterea lor”.

Lavinia Petrea este o jurnalistă cunoscută a postului Pro TV. Ea are o carieră de peste 20 de ani în televiziune. Aceasta a trecut prin mai multe etape până să ajungă să ocupe locul la pupitrul de știri. Lavinia a fost reporter de noapte, de zi, și a transmis pentru Știrile Pro TV inclusiv din Irak sau Afganistan.

Gallery

Sursă foto: Instagram/ laviniapetrea

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni