• PRO TV
  • Ce familie frumoasă are Pavel Bartoș! Prezentatorul de la PRO TV, înconjurat de persoanele dragi în prima zi a anului 2024

Ce familie frumoasă are Pavel Bartoș! Prezentatorul de la PRO TV, înconjurat de persoanele dragi în prima zi a anului 2024

Ce familie frumoasă are Pavel Bartoș! Prezentatorul de la PRO TV, înconjurat de persoanele dragi în prima zi a anului 2024

Pavel Bartoș se numără printre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Cunoscut pentru talentul său de orator, actorul preferă să fie mai discret când este vorba despre viața sa de familie. Recent, o fotografie cu fiicele și cu soția sa le-a atras atenția fanilor.

În prima zi a noului an, Pavel Bartoș le-a transmis un mesaj de felicitare prietenilor și urmăritorilor săi: 

An nou fericit, alături de toți cei dragi nouă! Mulțumim 2023 pentru toate câte ni le-ai oferit bune și nebune, iar pe 2024 îl rugăm să aibă răbdare cu noi, să fie bun si să aducă pace in sufletele și casele tuturor. Ia mai mânați măi! A … și să ma recuperez total și inevitabil, să redevin ”sportivul” care am fost și poate chiar mai mult!”, a scris el în dreptul unei poze de familie. 

​Înainte de Crăciun, actorul a anunțat că a suferit o operație complexă de menisc, în urma căreia e nevoit să se deplaseze, o perioadă, cu ajutorul cârjelor. Noaptea de Revelion a petrecut-o acasă, înconjurat de cele mai dragi ființe.

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună trei fiice – Eva (18 ani), Rita (15 ani) și Sofia (10 ani).

Într-un interviu pentru ego.ro, Pavel Bartoș a povestit cum este în calitate de părinte pentru cele trei fiice ale sale. 

„Când eram mici, părinții ne spuneau să nu facem aia, să nu facem aia, să nu cumva să îi facem de râs la ședință. Eu am încercat să fiu puțin altfel, să fiu un altfel de tată, le-am permis copiilor mei să greșească. Le-am dat voie, dar nu pentru că voit se greșește, nu, le-am spus: “Din greșeli câteodată înveți mult mai multe, important este să înveți ceva din greșeala respectivă și să mergi mai departe.” Știu că asta stimulează creația, curajul, îndrăzneala. Este foarte important acest lucru. Principala calitate a unui părinte este să își iubească copilul necondiționat. După învățăm. O să învăț până mor să fiu un tătic perfect. Cred că sunt tăticul perfect pentru copiii mei, adică încerc să fiu, că este mult spus. Încerc să fiu tăticul pe care îl doresc.”

Sursă foto: Instagram/ pavelbartos

Gallery

​Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni