• PRO TV
  • Cum arată iubita lui Andrei Deiu. Românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram și-a dus prietena într-o vacanță exotică

Cum arată iubita lui Andrei Deiu. Românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram și-a dus prietena într-o vacanță exotică

Cum arată iubita lui Andrei Deiu. Românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram și-a dus prietena într-o vacanță exotică

Culturistul Andrei Deiu petrece o vacanță de vis în Mexic. De data aceasta, cel mai popular român de pe Instagram s-a afișat la brațul iubitei, Felicia Luța.

Mult timp fanii lui Andrei Deiu s-au întrebat cine este tânăra care i-a ocupat inima. Ei bine, în cea mai recentă vacanță, petrecută în Tulum (Mexic), influencerul a dezvăluit misterul. Este vorba despre românca Felicia Luța, care este și ea împătimită a fitnessului. (vezi galeria foto de mai jos). După liceu, în 2014 Felicia s-a înscris la Academia de Studii Economice din București. Cu un fizic deoseobit de atrăgător, tânăra a avut succes în modelling, pozând pentru diferite branduri de costume de baie.

Gallery

​Cei doi au pozat îmbrățișați, pe plajă. Internauții au fost fascinați de felul în care arată bruneta. Mândră de silueta ei impecabilă, a purtat un bikini minuscul. 

​Andrei Deiu este românul cu 6,2 milioane de urmăritori pe Instagram și idolul multor persoane pasionate de fitness și culturism. În vârstă de 27 de ani, el impresionează prin fizicul său extraordinar, care este rezultatul mai multor ani de antrenamente. 

Culturistul român le întrece în popularitate pe Instagram pe multe vedete din showbizul autohton. Cu câteva milioane de followeri chiar! Spre exemplu, el conduce detașat în fața Innei (3,1 M),  Antoniei (2,8 M) și a lui Dorian Popa (2,4 M). 

Andrei Deiu este din Ramnicu Vâlcea, dar s-a mutat cu familia în Anglia, pe când avea 15 ani. Acolo și-a descoperit pasiunea pentru fitness și culturism, din dorința de a pierde câteva kilograme. 

Sursă foto: Instagram/ Andrei Deiu 

Vezi și: Cele mai urmărite conturi de Instagram din România

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni