• PRO TV
  • Nicole Kidman, mărturisiri dureroase: “După ce am câștigat Oscarul, am mâncat pe podea și am mers la culcare singură”

Nicole Kidman, mărturisiri dureroase: “După ce am câștigat Oscarul, am mâncat pe podea și am mers la culcare singură”

Nicole Kidman, mărturisiri dureroase: “După ce am câștigat Oscarul, am mâncat pe podea și am mers la culcare singură”

Părea că radiază de fericire și că îi merge excelent, însă se simțea mai nefericită și mai singura ca niciodată. Nicole Kidman a dezvăluit că după ce a câștigat Oscarul în 2003, pentru interpretarea Winginiei Wolf în The Hours, nu a avut cu cine să sărbătorească, a mâncat în camera de hotel și a mers singură la culcare.

Oscarul a venit la scurt timp dupa ce actrița a finalizat divorțul de Tom Cruise. “Aveam mari probleme în viața persoanala, dar pe plan profesional îmi mergea atât de bine”, a povestit Nicole Kidman în cartea 50 Oscar Nights, a lui Dave Karger.

“Am plecat de la ceremonie și am comadat mâncare, pe care am ajuns să o mănânc de pe podeaua unui hotel din Beverly Hills. Stăteam efectiv pe podea și mâncam cartofi prăjiți cu hamburgeri cu familia mea și apoi am mers la culcare. Atunci m-a “lovit”. Mi-am dat seama că trebuie să găsesc din nou iubirea. Am nevoie de iubire în viața mea. M-am dus la culcare singură, dormeam înainte de miezul nopții. Mi-am zis că dacă mai câștig Oscarul vreodată, vor sta trează și voi sărbători 24 de ore”, a mărturisit Nicole Kidman.

Gallery

Kidman l-a întâlnit pe Cruise în 1990, când au jucat împreună în Days of Thunder. Avea numai 23 de ani la acea vreme și, venind din Australia, era necunoscută la Hollywood. Totul s-a schimbat în momentul în care a început povestea lor de dragoste, chiar în timpul filmărilor.

După 12 ani de căsnicie, Cruise și-a părăsit soția în 2001, lăsând-o într-o stare de „șoc total”. El a cerut divorțul în același an, invocând „diferențe ireconciliabile”.

​SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Potrivit rapoartelor, adevăratul motiv pentru care a abandonat-o s-a datorat refuzului ei de a se alătura Bisericii Scientologiei.
În 2012, Kidman a vorbit despre despărțirea ei dureroasă de Cruise într-un interviu acordat revistei DuJour. „Am crezut că viața noastră împreună este perfectă. Mi-a luat foarte mult timp să mă vindec. A fost un șoc pentru mine”, a spus ea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni