• PRO TV
  • Anamaria Prodan nu se uită deloc la bani! Parastas pe opulență pentru Ionela Prodan. A împărțit pachete cu caviar și rodii, la cimitir

Anamaria Prodan nu se uită deloc la bani! Parastas pe opulență pentru Ionela Prodan. A împărțit pachete cu caviar și rodii, la cimitir

Anamaria Prodan nu se uită deloc la bani! Parastas pe opulență pentru Ionela Prodan. A împărțit pachete cu caviar și rodii, la cimitir

Anamaria Prodan nu se uită deloc la bani. Impresara a mers la mormântul mamei sale la Cimitirul Bellu, pe 7 ianuarie, de ziua onomastică a regretatei interprete de muzică populară, cu pungile pline. A împărțit până și caviar, icrele preferate ale Ionelei Prodan.

Gallery

Anamaria Prodan a pus caviar în pachetele pe care le-a împărțit pentru mama sa

Anamaria Prodan a organizat un parastas pe opulență pentru mama sa, iar cea care a ajutat-o este buna ei prietenă, Gabriela Lucuţar.

Impresara a mers la mormântul mamei sale, acolo unde a împărțit pachete cu mâncarea preferată a regretatei artiste, care avea gusturi fine: de la rodii, până la caviar.

„Mamei mele îi plăceau foarte tare icrele negre. Am pus în pachete exact ce mânca ea. Nu am făcut din asta o știre. Nu m-a interesat ce comentează lumea.

Am împărțit tuturor ceea ce iubea ea. Atât și nimic mai mult. Pentru mama mea și în amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump.

Nu m-a interesat niciodată și nici nu o să mă intereseze vreodată. Nici pe mine, nici pe ai mei!

Gabriela Lucuțar a fost la înălțime. Lipită mereu de mine. Ca o soră. A făcut ceva minunat și de această sărbătoare în cinstea mamei mele“, a spus Anamaria Prodan, pentru Click!.

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Artista avea 70 de ani și suferea de cancer pancreatic.

Sursă foto: Instagram/ Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni