• PRO TV
  • Cel mai viral moment de la Globurile de Aur, descifrat! Ce și-au spus, în realitate, Kylie Jenner și Timothée Chalamet înainte să se sărute

Cel mai viral moment de la Globurile de Aur, descifrat! Ce și-au spus, în realitate, Kylie Jenner și Timothée Chalamet înainte să se sărute

Cel mai viral moment de la Globurile de Aur, descifrat! Ce și-au spus, în realitate, Kylie Jenner și Timothée Chalamet înainte să se sărute

Unul dintre cele mai discutate momente de la Globurile de Aur 2024 a fost sărutul dintre Kylie Jenner și Timothée Chalamet.

Gallery

Cei doi au stat la aceeași masă la Beverly Hilton din Los Angeles și au fost surprinși de camerele de luat vederi în timp ce se sărutau, motiv pentru fanii de pe social media să comenteze intens.

Chalamet (28 ani), care a fost nominalizat pentru rolul din ”Wonka”, a ajuns la ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur alături de iubita lui Kylie Jenner (26 de ani), aceasta fiind și prima apariție pe covorul roșu a cuplului.

Filmarea cu cei doi care își șoptesc ceva unul altuia, apoi se sărută a ajuns virală pe internet, iar acum un specialist în cititul pe buze a descifrat pentru Daily Mail și ce au spus aceștia.
Astfel, Chalamet îi spune lui Kylie: ”Ești cea mai tare”.
Jenner îi ia colierul lui Timothy în mână și răspunde: ”Este foarte elegant... este negru”, la care replica lui este: ”Îți place?”.
Ea îl asigură: ”Da, este atât de drăguț”.
Apoi, Chalamet se uită adânc în ochii ei și îi spune: ”Te iubesc”, iar Kylie îi răspunde: ”Te iubesc”.

@jennergrl kylie jenner and timothee chalamet at the golden globes ? #kyliejenner #timotheechalamet #celebrity #couple #goldenglobes #kardashian #fy #goviral ♬ som original - nosense

Comentariile fanilor s-au lansat în valuri pe rețeaua de socializare X, fostă Twitter
”Probabil că mama Kris Jenner este în spatele camerelor, ca să îi surprindă pe Kylie și Timothee din toate unghiurile”, a scris cineva, făcând referire la faptul că Kris Jenner este considerată pentru filmarea indecentă care a făcut-o pe Kim Kardashian celebră.
”Am stat treaz toată noaptea și tot ce am putut să văd a fost sărutul dintre timothee și kylie”
”Nu au vorbit cu nimeni in pauzele de reclamă, doar s-au sărutat... zici că sunt doi liceeni”.

Foto; Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni