• PRO TV
  • Florin Răducioiu își face planuri pentru nuntă. La 53 de ani, fostul fotbalist s-a îndrăgostit de o femeie cu 10 ani mai tânără decât el

Florin Răducioiu își face planuri pentru nuntă. La 53 de ani, fostul fotbalist s-a îndrăgostit de o femeie cu 10 ani mai tânără decât el

Florin Răducioiu își face planuri pentru nuntă. La 53 de ani, fostul fotbalist s-a  îndrăgostit de o femeie cu 10 ani mai tânără decât el

La 53 de ani, Florin Răducioiu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu. După patru ani de relație, fostul atacant din Generația de Aur a cerut-o de soție, chiar în noaptea de Revelion.

Cei doi s-au cunoscut la Milano, unde aceasta lucra pe postul de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE).

Andreea a postat o fotografie cu inelul primit de la fostul fotbalist, alături de un mesaj în care a scris că a acceptat să-i devină soție. 

Florin Răducioiu a divorțat de Astrid, femeia care i-a dăruit doi copii, după 23 de ani. Fostul fotbalist și-a găsit fericirea alături de Andreea Albăstroiu, care este cu 10 ani mai tânără decât el și are un copil dintr-o căsnicie anterioară. 

Andreea Albăstroiu a fost căsătorită cu Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL și ex-președinte al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor (ANSVSA), scrie cancan.ro

Gallery

​„Fata locuiește la Milano! Lucrează pe la birouri ca funcționar public, la Ambasada României, și nu îi place să iasă în evidență! Pentru ea fac drumuri București-Italia permanent, dar nu mai contează, atunci când dragostea este mare”, a declarat fostul fotbalist pentru wowbiz.ro, după ce și-a confirmat relația.

Florin Răducioiu a făcut senzație cu echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990;1994 și la EURO 1996. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni