• PRO TV
  • Răzvan Botezatu speră să fie cerut în căsătorie cât mai curând. Acesta vrea să facă nuntă cu iubitul său: „Urmează ceva inedit”

Răzvan Botezatu speră să fie cerut în căsătorie cât mai curând. Acesta vrea să facă nuntă cu iubitul său: „Urmează ceva inedit”

Răzvan Botezatu speră să fie cerut în căsătorie cât mai curând. Acesta vrea să facă nuntă cu iubitul său: „Urmează ceva inedit”

Răzvan Botezatu are planuri de căsătorie, căci simte că marele eveniment va avea loc în curând. Acesta așteaptă întrebarea cu sufletul la gură, deoarece vrea să spună „Da”.

Gallery

Este posibil ca, în scurt timp, în lumea showbiz-ului, să aibă loc o nouă nuntă. De data aceasta, protagoniștii ar urma să fie chiar Răzvan Botezatu și iubitul său.

Răzvan Botezatu ar putea ajunge în fața ofițerului de stare civilă

Este îndrăgostit lulea, dar recunoaște că gelozia lui stârnește multe certuri în relație. Ultima ceartă a avut loc din cauza geloziei, dar s-au împăcat și, acum, se pregătesc pentru o nouă vacanță. Acesta este răsfățat de iubitul afacerist, care îi face toate poftele.

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, Răzvan Botezatu a mărturisit că nu știe locația unde va petrece de ziua lui, deoarece totul este o surpriză organizată de iubitul lui, dar știe sigur că va ci ceva „inedit”.

„Urmează ceva inedit și poate o cerere în căsătorie. Să văd ce pregătește, dar eu așa simt. Cred că relația noastră va duce la căsătorie, clar”, a concluzionat antreprenorul.

Mai mult decât atât, așteaptă și speră să primească inelul de logodnă, deoarece au împlinit, deja, doi ani de relație și susține că lucrurile merg foarte bine între ei.

Răzvan Botezatu vrea să se mute cu iubitul său

Deși se apropie de trei ani de relație și se iubesc foarte mult, cei doi îndrăgostiți nu locuiesc împreună. Răzvan Botezatu își dorește foarte mult să facă acest pas, deși recunoaște că, în unele momente, se văd destul de rar, deoarece iubitul său este prins cu afacerile pe care le are.

„Ne mai certăm din cauza mea, că eu sunt nebun, dar el găsește echilibrul. Mai lasă de la el, eu îmi cer scuze, eu sunt nebun, mai înjur, mai urlu, mai țip. Dar el… El e foarte calm, foarte docil așa. Visul meu cel mai mare este să ne mutăm împreună, să facem acest pas pentru că deja este greu să nu locuim în același loc”, a relatat Răzvan Botezatu, în urmă cu ceva timp, pentru sursa menționată anterior.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni