• PRO TV
  • Momente teribile pentru Shakira! Cântăreața columbiană, hărțuită de un bărbat care susține că este soțul ei: „A apărut din senin”

Momente teribile pentru Shakira! Cântăreața columbiană, hărțuită de un bărbat care susține că este soțul ei: „A apărut din senin”

Momente teribile pentru Shakira! Cântăreața columbiană, hărțuită de un bărbat care susține că este soțul ei: „A apărut din senin”

Shakira a trecut prin momente de groază în vila sa din Miami, acolo unde locuiește alături de Milan și Sasha, copiii săi din relația cu Gerard Pique. De curând, un individ suspect a urmărit-o până în perimetrul proprietății sale, după ce în luna decembrie i-a trimis mai multe cadouri, susținând că este soția lui.

Gallery

​După despărțirea cu scandal de Gerard Pique, alături de care a trăit nu mai puțin de 12 ani, Shakira a decis să se mute în spectaculoasa vilă din Miami, estimată la 17 milioane de dolari. Cu ea au venit și copiii, Milan și Sasha, care la începutul acestui an au tras o sperietură soră cu moartea.

Un individ dubios, care a hărțuit-o pe artistă încă din luna decembirie 2023, a urmărit-o recent până în perimetrul proprietății sale. Potrivit Marca, Daniel John Valtier în vârstă de 56 de ani, i-a trimis ciocolată și sticle de vin cântăreței, până când a decis să o „întâmpine” la vila sa, chiar atunci când se afla cu cei mici.

Bărbatul le-a spus judecătorilor că voia să intre în casa Shakirei, ulterior fiind arestat. Acesta a primit o cauțiune în valoare de 100.000$, fiind acuzat de hărțuire.

„Shakira este, în sfârșit, în siguranță: bărbatul care a urmărit-o a fost arestat la Miami. Cântăreața columbiană a fost urmărită de două persoane diferite, după despărțirea de Gerard Pique. Bărbatul arestat a apărut din senin lângă casa Shakirei și a speriat-o pe artistă, dar și pe cei doi copii ai ei.

Cântăreața colubmiană s-a mutat la Miami, alături de cei doi copii, în aprilie 2023, după despărțirea dureroasă de fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique. Relația dintre cei doi începuse la Cupa Mondială din 2010 și a durat 11 ani”, arată sursa menționată mai sus.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni