• PRO TV
  • Priyanka Chopra și Nick Jonas au ales un colțișor de rai pentru vacanța lor, alături de fiica Malti, la început de 2024

Priyanka Chopra și Nick Jonas au ales un colțișor de rai pentru vacanța lor, alături de fiica Malti, la început de 2024

Priyanka Chopra și Nick Jonas au ales un colțișor de rai pentru vacanța lor, alături de fiica Malti, la început de 2024

Celebrul cuplu, Priyanka Chopra și Nick Jonas, au plecat într-o vacanță exotică, împreună cu fiica lor Malti. Micuța va împlini doi ani, în data de 15 ianuarie 2024, iar părinții s-au gândit să sărbătorească această zi într-un colțișor de rai.

Actrița de origine indiană și cântărețul american au ales să se relaxaze, la început de an, în orașul Cabo San Lucas din statul mexican Baja California Sur. Localitatea face parte dintre primele 5 destinații de top din Mexic, datorită plajelor, locurilor pentru scuba diving, stațiunii balneare și peisajelor care îți taie respirația. Este și una dintre stațiunile preferate de vacanță ale lui Leonardo DiCaprio.

Priyanka Chopra a publicat mai multe fotografii din vacanță pe pagina de socializare. (Vezi mai multe în galeria foto).

Gallery

​În mai 2022, Priyanka Chopra povestea despre perioada grea prin care au trecut, ca părinți, după venirea pe lume a fiicei. 

Priyanka Chopra recunoaște că a fost mereu concentrată pe carieră. Ea s-a căsătorit la vârsta de 35 de ani cu artistul Nick Jonas, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Cinci ani mai târziu, cuplul primește cel mai frumos cadou de la viață- pe micuța Malti Marie, care le-a schimbat total prioritățile. „Au fost 20 de ani de agitație și de lucru cu o viteză nemaipomenită. Întotdeauna am spus: „Care este următorul lucru?”, spune ea în numărul din februarie 2023 al British Vogue. „Dar acum simt că am un centru, un sentiment de calm, pentru că fiecare decizie ajunge să fie legată de ea.”

Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt extrem de tandri unul cu celălalt când apar în public. Povestea lor de dragoste este privită cu o mare admirație de fani. 

Priyanca Chopra și Nick Jonas, printre cele mai frumoase cupluri de vedete

În 2000, la vârsta de 18 ani, Priyanka Chopra a câștigat titlul de Miss World. Ea a început să fie invitată ca protagonistă în multe filme și, treptat, a devenit o actriță populară nu doar în India, ci și în Statele Unite. În 2015, Priyanka a primit un rol în serialul american "Quantico". S-a întâmplat ca serialul să fie urmărit de muzicianul Nick Jonas, care a fost fascinat de frumusețea actriței. În curând, artistul i-a transmis, prin intermediul managerului, cât de mult o admiră. Cei doi au început să corespondeze, dar s-au întâlnit abia în 2017, la ceremonia Vanity Fair.

Sursă foto: Instagram/ priyankachopra

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni