• PRO TV
  • Eva Măruță, sfaturi de viață de la Anamaria Prodan. Impresara a fost impresionată de micuța actriță: “Ești cea mai tare!”

Eva Măruță, sfaturi de viață de la Anamaria Prodan. Impresara a fost impresionată de micuța actriță: “Ești cea mai tare!”

Eva Măruță, sfaturi de viață de la Anamaria Prodan. Impresara a fost impresionată de micuța actriță: “Ești cea mai tare!”

Anamaria Prodan a fost încântată de prestația Evei Măruță în Tati Part Time și îi ia apărarea în urma valului de critici primit pe rețelele de socializare. Deși cei mai mulți internauți o laudă pe Eva pentru talentul și dedicarea ei, sunt și persoane care se folosesc de social media pentru a o descuraja pe mica actriță.

“Ești cea mai bună. Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta! Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, a postat Anamaria Prodan într-un instastory.

Filmul "Tati Part-Time,” cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a atins cote impresionante în materie de vânzări. În doar șapte zile de la lansarea oficială, s-au vândut peste 145 de mii de bilete, iar filmul a ajuns astfel pe locul întâi în Box Office-ul românesc. Scenariul scris de Matei Dima (BRomania) și Letiția Roșculeț, a captivat inimile publicului și a devenit rapid preferata cinefililor din toate categoriile de vârstă.

Gallery

„Pentru mine, filmul ăsta este o bucățică din inima mea”, a declarat Eva Măruță la avanpremiera filmului.

La fel ca și Eva Măruță, și Anamaria Prodan își face debutul în lumea cinematografică în 2024, în comedia Complotul bonelor, în care joacă alături de Cristi Iacob.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni