• PRO TV
  • Karym, amenințat cu moartea în trecut! Artistul care s-a căsătorit cu o prințesă africană, dezvăluiri șocante: „Mă vor distrus și mort”

Karym, amenințat cu moartea în trecut! Artistul care s-a căsătorit cu o prințesă africană, dezvăluiri șocante: „Mă vor distrus și mort”

Karym, amenințat cu moartea în trecut! Artistul care s-a căsătorit cu o prințesă africană, dezvăluiri șocante: „Mă vor distrus și mort”

Artistul român Karym a ajuns în atenția publicului, după ce a anunțat că s-a căsătorit cu o prințesă din Africa. Acum, tot mai multe detalii șocante ies la iveală din viața viitorului sultan: a fost amenințat cu moartea de propria familie!

Gallery

Artistul s-a confruntat cu greutăți în copilărie și adolescență: „Mama venea de la cantină cu sacoșele de mâncare, sunt lucruri care m-au marcat”, povestește Karym. Născut într-o familie cu 5 copii, prima parte a vieții lui Mircea Cioclei, acum cunoscut ca și cântărețul Karym, a fost marcată de lipsuri și de greutăți.

Karym, amenințat cu moartea de propria familie 

Karym a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului. Rămas singur, cu un copil de crescut, artistul care s-a căsătorit de curând cu o prințesă africană, a avut de îndurat un adevărat coșmar. Amenințat cu moartea, el se temea, deja, să mai iasă din casă. Cu ceva ani în urmă, Karym avea probleme cât se poate de serioase. Culmea, chiar cu membrii ai familiei sale. Începuse să devină cunoscut, ieșise din gaura neagră în care fusese, reușise să lanseze câteva melodii de succes pe piață și, în sfârșit, îi putea oferi fiului său ceea ce își dorea.

Brusc, totul s-a schimbat. Iar asta pentru că cei din familia lui erau supărați pe el. Chiar începuseră să îl amenințe cu moartea, iar lucrul ăsta îl măcina pe artist. A apelat la ajutorul poliției, dar, la vremea aceea, nu se întâmpla nimic, iar plângerile lui au rămas fără rezultat, potrivit Fanatik.ro. 

„Să reușești să crești un copil singur de la 2 ani și să ai o carieră înfloritoare este imposibil pentru unii. Iar sacrificiile făcute in ultimul timp de mine nu sunt pe placul membrilor familiei. Se pare ca goana după bani și avere e mai presus decât orice. Acum mă vor distrus și mort. Și nu înțeleg de ce, eu le-am făcut doar bine în viața asta… Nu mai am liniște (…) Atât eu, cât și copilul, mama și tatăl meu trăim într-un stres continuu… Terorizați de amenințări si jigniri. Inconștienta și pasivitatea instituțiilor care ar trebui să te protejeze pot duce la o tragedie. Nu vreau decât sa fiu protejat, să îmi cresc copilul în liniște, pace și armonie. Vreau să fiu lăsat în pace”, povestea, acum câțiva ani, Karym, citat de Știrile Kanal D.

Cum s-a încheiat drama trăită de artist

Anii au trecut, iar Karym și rudele sale care îl amenința cu moartea nu și-au mai vorbit. Asta până de curând, pentru că, după ce și-a dat seama că relația cu prințesa africană este ceea ce își dorește de la viață, artistul a făcut primul pas spre împăcarea cu cei din familie. Din informațiile FANATIK, Karym își dorește din tot sufletul ca familia să îi fie alături în anumite momente. Mai ales că, în curând, va face și petrecerea de nuntă, cununia, iar acolo îi vrea alături pe toți cei care îi sunt dragi. În plus, consideră artistul, uneori trebuie să și ierți greșelile celor apropiați.

Karym, căsătorit cu o prințesă africană

Artistul s-a căsătorit în urmă cu mai bine de două luni cu o prințesă din Africa. Amina, tânăra care i-a furat inima artistului, vine dintr-o familie de monarhi din Africa. Acum însă, Karym și Amina sunt în febra pregătirilor de nuntă. El își dorește ca, în primăvara aceasta, să facă și cununia ortodoxă, asta deși Amina este de religie musulmană. De altfel, deja, sunt câteva vedete care nu ar refuza să îi devină nași  cântărețului care va deveni sultan. Georgiana Lobonț, Celia și Carmen de la Sălciua sunt pe listă. 

Urmează să fie întronizat în Africa

La finalul lunii martie, Karym și prințesa vor fi subiectul unei ceremonii complxe, a unui ritual specific zonei din care provine Amina. Prințesa vine dintr-o străveche familie de monarhi africani. Este verișoara actualului conducător, Nabil. Tatăl ei și monarhul sunt frați, iar amândoi provin din spița lui Ibrahim Njoya, unul din cei mai importanți regi ai regatului. Acesta din urmă a rămas în istorie și pentru că a inventat o scriere unică, un nou alfabet și o nouă limbă, folosite și acum în comunitățile cameruneze, în comunicarea băștinașilor pentru ca diverse triburi să se înțeleagă fără efort. Ultimul împărat al Germaniei, Wilhelm ll lea, cel care a colonizat partea aceea a Africii le-a luat tronul care este acum o piesa foarte importanta in muzeul de la Berlin, Mandu Yenu. Camerunul face eforturi, de 50 de ani returnarea lui și a altor nenumărate de artefacte luate de către coloniști.

Fotografii: Instagram/ arhivă personală

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni