• PRO TV
  • Ce a putut găsi un șofer din Cluj care a îndrăznit să își parcheze mașina în fața unei vile de 600.000 de euro

Ce a putut găsi un șofer din Cluj care a îndrăznit să își parcheze mașina în fața unei vile de 600.000 de euro

Ce a putut găsi un șofer din Cluj care a îndrăznit să își parcheze mașina în fața unei vile de 600.000 de euro

Un bărbat din Cluj, care și-a parcat mașina chiar în fața unei vile estimate la 600.000 de euro, s-a trezit la întoarcere cu un mesaj ironic. Iată ce a putut găsi pe parbrizul autoturismului său!

Supărat că cineva a îndrăznit să își parcheze mașina în perimetrul curții sale, proprietarul casei respective s-a gândit să îi lase un mesaj inedit în parbriz.

„Cumpăra casă în zonă. 5-600.000 de euro (telefon pe bord) să am unde parca gratis, să nu deranjez parcând în fața casei altuia! (știu bine că si el are alte două mașini)”, a scris proprietarul vilei.

Povestea șoferului din Cluj a fost relatată pe o platformă de socializare, potrivit stiridecluj.ro.

„Ieri am dat peste un mesaj pe parbrizul unui proprietar de mașină care m-a făcut să râd și să reflectez asupra unui fenomen clujean mai puțin cunoscut.

Așadar, un proprietar genial de casă de 600.000 de euro și-a lăsat amprenta artistică pe mașina nevinovată a celui care a îndrăznit să parcheze în fața «curții sale sacre». Mesajul său aduce un element inovator – o ofertă imobiliară pe parbriz, pentru că evident, nimeni nu are bani să parcheze liber în acest oraș.

Acum, pentru a aduce un pic de claritate în această poveste comică, trebuie să subliniem că spațiul din fața casei de lux nu este proprietatea exclusivă a proprietarului. Ba mai mult, este un loc public, un domeniu unde toți șoferii cu suflet mare sunt bineveniți să parcheze, cu sau fără oferta specială pe parbriz.

Întrebarea existențială pentru comunitate: cât de departe suntem gata să mergem pentru un loc de parcare gratuit? Dar mai important, cum îi educăm pe acei «proprietari de asfalt» care cred că fiecare centimetru din jurul casei lor face parte din proprietatea personală?”, a povestit o persoană care a văzut biletul lăsat de proprietarul vilei.

Foto: Reddit

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni